143534 entry daha
  • küçükken iki tur bineyim diye arkadaşın bisikletini almıştım. bisiklet yeni bisikletti ve o gün nasıl olduysa herkese izin verdi. bindim bisiklete daha birinci tur bitmeden hızlıca geri dönüp "al sen bin" diye arkadaşım ekrem'e verdim. ekrem aldı sürdü sürdü sonra yarı yolda inip eliyle tuta tuta geri döndü. bisikletin sahibine "kusura bakma lastiğini patlattım" dedi. ben de sinirlenip ekrem'e bağırdım "ya eko, anasini siktimin yerinde sürmesini bilmiyorsan isteme abi şu bisikleti. nolcak şimdi heh, amina koydun lan bisikletin" dedim.

    oysa lastiği ben patlatmıştım lan.

    bu olay beni çok üzdü. günlerce kabus gördum. geceleri kan ter içinde uyandım. sonunda vicdanımın sesine dayanamayıp eko'ya tüm gerçeği söyledim demeyi çok isterdim ama mışıl mışıl uydum lan hiç sikimde olmadı.

    aradan yıllar geçti bir gün hem icip hem birasına pişti oynarken eko'ya gerçeği anlattım. affet beni eko dedim. hatırlamıyorum ki amk dedi. peki dedim yerden kupa bacağıni çaldım. kestikten sonra sinek ikiliyle pişti yapıp allah ne verdiyse kağıtları şak diye alnına yapıştırdım.

    ben götün tekiyim lan.
130359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap