• üst edit(sonuç): neredeyse 2 yıl sonra uzlaşmacı aradı durumumu sordu asgari ücretli çalışan dedim, karşı taraf asgari ücret kadar para istedi aslında vermeyecektim ama eşim ve ailem ver kurtul dedi ve dava kapandı.

    üst edit: kesinlikle benim adıma yanlış bir hareket, belki sadece beddua etseydim mevzu bu kadar ileriye gitmeyecekti, kendimi kesinlikle savunmuyorum.

    birine hak ettiği için facebook tan orospu çocuğu diye yorum attım hakaret davası açmış siber suçlar çağırdı ifade verdim pişmanım ve uzlaşabilirim dedim sizce bişey çıkar mı ? henüz e devletime bile yansımamış dava.

    olay eğrisiyle doğrusuyla aşağıdaki gibidir:

    bir şahıs facebook grubunda kızlarım kayıp lütfen görürseniz haber verin yazmış kızlarının fotosunu koymuş, kızların fotoğrafları hafif dekolteli, bana dava açan şerefsiz de altına 'kayıp değil bence niyetli gitmiş gibiler' demiş, bende 'sen nasıl bir şerefsizsin orospu çocuğu allah senin belanı versin' yazdım. normalde benim haklı olmam gerekirken suçlu oldum üstelik belki ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacağım bunun yüzünden, hatta evime davetiye gelecek ailem kahrolacak böyle boktan bir mevzu yüzünden..

    herif 'nakşıbendi' tarikatine üye, sadece facebook'una ulaşabildim fakat mesajlara bakmıyor, muhtemelen 50-60 yaşında bir dayı ama benim bu adama ulaşıp her ne kadar sevmesem de bu işi çözmem lazım yoksa bana çok kötü patlayacak bu mevzu, ailem'den daha önce kumar yüzünden kesik yiyecektim bu kez evden bile s.ktr çekme ihtimalleri var, 2 gündür ruh gibi geziyorum. kafamda sadece bu dava var, yediğim yemekten evden hiç bi şeyden tat alamıyorum kafamda havai fişekler patlıyor.

    bu işi çözmem lazım değerli kardeşlerim, belki zaten dertli bir hayatınız var ama inşallah 5 dakika ayırıp okur yardımcı olursunuz.

    not: ekran görüntülerine ulaşamıyorum, facebook'ta gruptan atılmışım, siber suçlar da görüntüleri vermedi. çok çaresiz durumdayım.

    edit2: ilgilenen herkese ve mesajlarınıza çok teşekkür ederim, destek olan da oldu düşen düşmüş zaten bir tekme de biz atalım diyen de oldu, hepinizden allah razı olsun, yapmamam gereken birşeyi yaptığım için cezası neyse çekmeye hazırım, dediğim gibi tek endişem haberin aileme duyurulması.
117 entry daha
hesabın var mı? giriş yap