• güzel böyle devam ince korkuyu salmış
  • ekmek için ekmeleddin karşısında 55 alamayan adamın ince karşısında 55'i göreceğini sanan yazar sanrısı.
  • abi neden bilmiyorum ama yine kaybedeceğiz gibi hissediyorum içimde en ufak bir umut bırakmadı bu mına koduklarım
  • ortada serbest, şeffaf, özgür ve hukuka uygun; gerçek bir seçim (oylama) olmadığı için doğru olan tespittir. daha kaç örnek serilmesi gerekiyor gözlerimizin önüne, seçime hile karıştığı gerçeğini kabullenmemiz için?
  • ilk turda bu işi bitiriyoruz diyememiş reisin trollerine fazla mesai yaptıran muharrem ince'nin kalitesi ortaya koyan başlık
  • 2. tura iş kalırsa hdp kime yanlarsa seçimi o kaybeder. yani dengeler her an değişebilir. mhp oyları kaderi belirler.
  • üşenenler kardeşlerim son 2 paragrafı okusun direk.

    2. tura kaldığını düşünürsek, iki haftalık bir süreç olacak.
    hep derler ya siyasette 24 saat bile çok önemlidir diye; o yüzden böyle peşin başlıklar sadece güldürür.
    diyeceksin ki "nideeeeen"
    basit bir öngörü:
    ikinci tura kalması demek rte'nin %50 altında oy alması demek. yani diğer c.başkanı adayları m.ince'nin oyu ile birlikte %50'nin üzerinde oy potansiyeli olacak.
    eğer rte 45 aralığında kalırsa ilk turda, ikinci turda rte ve m.ince'ye vermeyip diğer adaylardan birine veren ama başka adama vermem diyen tipleri ters köşe hareket nedir biliyormusunuz?

    2. turda ince, c.başkanı yardımcısı olarak akşener ve diğer adaylara oy verenleri çekecek insanları alması ve bunu meydanlarda sürekli birlikte çıkarak birbirlerini desteklemeleri.

    o zaman son is coming
  • ancak bir gerizekalının yapabileceği tahmindir. erdoğan bugüne kadar %51’in üzerine hiçbir seçimde çıkamamıştır. ve şu an tarihinin en kötü dönemini yaşamaktadır.

    1,6 milyon yeni seçmen var, sadece bu bile kaybetmesine yetmektedir, düşün bak ekonominin batışına ve vizyonsuzluğa girmiyoruz. kaldı ki inşallah kazanır da ekonomi iyice göçer de bütün ülke iyice akıllanır. zira dünya endüstri 4.0’a geçerken kıraathane düşünen betoncu akp’nin barajı geçebiliyor olması bile vahimdir.
hesabın var mı? giriş yap