• mehmet sevinç in ntvspor kanalına transfer olmasından sonra bizlere tenis maçlarında spiker özlemi çektiren dünyanın bir numaralı spor kanalı...
  • neden adam gibi türksat üzerinden yayın yapmadığını anlamadığım kanal. he aslında biliyorum bu işte dijital kardeşlerin parmağı olduğunu ama insan anlam veremiyor yine. sırf eurosport izleyeceğim diye dekoder alamam sevgili dijismartçılar.
  • spikerlerinin sürekli ama sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı şeklinde konuştuğu kanal. roland garros tekrar göstermiştir ki bu adamlar iki dakika konuşmadan duramıyorlar. sanırım yöneticileri ne olursa olsun konuşun, susmayın demiş bunlara. trt3'de tenisin efsanevi sunucus fahri ikiler var ama görüntü çamur. bu kanalda ise görüntü süper ama spikerler çok geveze. azıcık sessiz olsalar kanalı daha izlenir kılacaklar.
  • an itibari ile le mans 24 saat yarışlarını vermekte olan kanal.
  • dünyanin en popüler sporunun bisiklet olduğunu sanan dandik kanal. tenis maçını kesip bisiklet turu veriyorlar ki düz yolda pedal çeviren insanları 3 saat boyunca seyredebilelim diye. can sıkıcı ne varsa yayınlamaya yemin etmişler.
  • eğer yamulmuyosam 4 temmuzda (independence day) yayımlayacakları yes we can isimli programının tanıtımlarında green day'in american idiot şarkısını kullanmış eğlenceli kanal.
  • geveze olsalarda maçı radyoda anlattığını sanan spikerlere sahip olmayan kanal. çok konuştuklarında genelde "ace attı", "döndü vurdu gol oldu", "son saniyede üçlüğü kaydetti" gibi size değil arkanızdaki akvaryumda duran balığa bile illallah dedirtecek derecede görülebilir şeylerden ziyade "federerin bebek bakıcısı da nadalın eski sevgilisi de yengeç burcu", "federerin amerika açıkta oynadığı her yıl turnuvada top toplamış sadece bir çocuk var" gibi akla zarar istatistikleri paylaşırlar.(sonuncu istatistiğin çok benzerini gerçekten söylediler)
    ha bazen can sıkar. ama izlediğiniz spor dalıyla ilgili ilginç (fazla ilginç) bilgileri öğrenmenizi sağlarlar.

    bide aynı şeyleri yayınlıyorlarsa trt 3'ten 3-4 saniye geriden gelir yayınları.
  • yayınlayacak bir şey bulamadıklarında neden ısrarla doğrudan satış reklamları yayınladıklarına anlam veremediğim kanal.
    kardeşim normal yayınlarınız güzel. pek çok şeyi yayınlıyorsunuz. hatta bazen hepsini birden yayınlayamayıp yarım yarım yayınlıyorsunuz. e peki niye daha sonradan tamamlamıyorsunuz? izleyecek adamlar var burada.
    hem yayınlayacak birşey bulamasanız bile bıktık artık mohikan saçlı zenci eleman ve ışıkla pişiren fırından. yap bi program classics at insomiac hours diye. roland garros 99 bayanlar finalini yayınla, telaffuz edemediğim bisiklet yarışlarının eskilerini yayınla hatta hepsi bitsin utanma curling yayınla, biz izleriz. sende daha çok reying alırsın.
    bide düşüncesiz herif bi altyazı, haber saati neyim bişey koy. evimde internet yok, senin yayınlayacağın şeyin saatini/sonucunu vs öğrenicem diye ntv spor altyazısı izlemekten norveç 2. ligi takımlarının hepsini hatmettim. vicdansız kanal.
  • kablolu tv'deki en iyi kanal. bazen sırf caner eler'den her türlü spor branşından bir şeyler öğrenebilmek için izliyorum.
  • türkiye'deki en iyi spikerlere sahip kanal. bir kere inanılmaz bilgililer. neyi sunacaklarsa önceden birkaç sayfa döküman hazırlayıp geliyorlar. misal fransa bisiklet turunda etap etap nereden geçeceklerse o yerin tarihinden turistik yerlerine kadar herşeyi anlattılar, mail'ler alıp sorulan her soruya cevap vermeye çalıştılar. tam olarak ne için karşı karşıya geldiklerini şu an hatırlamasamda güney kore ve kuzey kore maçında her iki ülkenin politik yapısından, aralarında geçen tarihe kadar bilgi vermişlerdi. müsabakanın en sıkıcı zamanlarında bile anlattıkları şeylerle izleyiciyi ekran başında tutmayı başarıyorlar. ilgililer ve çok meraklılar, işlerini angarya gibi görmüyorlar, izleyiciden daha bir hevesle takip ediyorlar. kaç yaşındalar bilmiyorum ama sesleride genç geliyor, fosilleşmiş spikerlere çok iyi alternatif olurlar. konuyla alakalı olarak: (bkz: eurosport'un türk spikerleri)
hesabın var mı? giriş yap