• gördüğüm en sorumsuz firmalardan biri, en azından başları sıkıştığında öyle. kendi deneyimimi anlatmak yerine bir ürünlerindeki son yorumların ekran görüntüsü yeterli olacaktır sanırım:

    https://imgbox.com/be8cpoi9

    yorumların son iki sayfası böyle, öncesi iyi. muhtemelen yoğunluktan. mesele yoğun oldukları zaman yaşadıkları aksaklıklar değil, herkesin başına gelebilir, varsın iki hafta geç göndersinler; mesele adamların hiçbir müşterilerinin sorununu halletmeye çalışmaması. lafın kısası, bu sayfayı "güvenilir mi" diye google araması yaparken bulduysanız, uzak durmanızda fayda var.
  • dolandırıcı firma uzak durun derim,n11 üzerinde indirimli bebek bezi sipariş verdim 2 hafta geçti kargolanmayınca mesaj attım bana fiyatta hata olduğunu söyleyip siparişi iptal ettiler, 1 liralık dahi alışveriş yapmam yaptırmam burdan,instagram sayfalarına bakın benzer şekilde birçok kişi mağdur oldu,bir sürü indirim kaçırdık bu sahtekarlar yüzünden.
  • 15 gündür ürünü kargolamayan, telefonlarına hiçbir şekilde bakmayan sorumsuz ve dolandırıcı bir firmadır. trendyol üzerinden alıp trendyol'un ürünü iptal etmemesi de cabası! aman efendim, uzak durun!
  • en son mağdurlarından biriyim yaklaşık kırk gündür bu adamlarla uğraşıyorum. ürünümün tam yarısını gönderdiler ve eksik ürününüz kısa sürede gelecek dendi ve biz bezi kullandık. şu anda tek yol eksik ürünü iade etmem ama ürünü kullandık. ve internette biraz araştırdım herkese aynı şeyi yapmışlar özellikle bebek bezi ve ıslak mendillerde. kasıtlı olarak bir dolandırıcılık söz konusu ve trendyol da bu firmaya çanak tutuyor
  • trendyol üzerinden iki ay önce iade ettiğim ürünün parasını bana halen iade etmemiş olan berbat firma. dört kez iade kaydı açılmasına rağmen iadem yapılmadı. firma ürünlerin yarısını almadım diye iadeyi yapmıyor, trendyol'a kargo desi bilgilerini gönderdiğim halde trendyol da dört defa iadeyi reddetti. beşinci kez bugün kayıt açıldı. tüm bu kötü imajına ve yapılan onca şikayete rağmen trendyol firmaya satış yaptırmaya ve mağduriyetleri arttırmaya devam ediyor.
  • bu başlığı ve bu entry'yi okumadan sipariş verdiyseniz gec-miş-ol-sun
    sürüm sürüm süründürecek sizi bu şerefsiz firma

    sipariş vermediyseniz ve bu entryi okuyorsanız. u-zak-dur kardeşim
    git akakce veya cimri.com dan arastir alacagin ürünü

    tanım: alıcılara ürünlerini göndermeyen, yada eksik gönderen, dolandırıcı, uzak durulası firma
  • bu firmaya çanak tutan n11 den de alışveriş yapmam artık. bu firma yüzünden n11’in satışları düşer.
  • yıllardır web den alışveriş yapan biri olarak burdaki başlığı görmeden, yorumları okumadan alışveriş yapma gafletinde bulundum. trendyol üzerinden traş bıçağı almıştım. bakalım ne gelecek, ya da adet olarak eksikmi gelecek tammı gelecek. inşaallah bi hezimette ben yaşamam diicem ama burdaki yorumları okuyunca büyükçe bi kazığın beni beklediğinin farkına vardım.

    lan web sayfalarına bakayım dedim tamamen dolandırıcı mantığıyla açılmış bi sayfa, fotoğraftan başka bişey yok. kestikleri faturaya baktım, faturadaki adresleri ile webdeki adresi farklı, zaten direkt ben dolandırıcıyım diyo yaw. neyse artık göte giren şemsiye açılmaz.

    günler sonra gelen edit: arkadaşlar trendyoldan gelen kargoyu ben almadım. zira alırsam tahmin ettiğimiz senaryo gerçekleşecek diye ben direkt almamayı seçtim. kurye çok ısrar etti ben bırakırım adresine diye, bende almıyorum dedim ben evden ayrıldım felan dedim almak istemiyorum diye baya bi uğraştım. sonunda doğrudan iade oldu ve ücreti de kartıma geri yatırdılar. böylelikle evkiba mıdır ne haltsa bunların kazığından kurtuldum. bu arada bunların 50 tl ye sattığı aynı ürünü ben başka bir sitede 35 tl ye buldum 3 tane aldım. kargo masrafı da bunlara girdi amk. dolandırıcıları.
  • rezalet bir firma kesinlikle alışveriş yapmayın uzak durun aman diyim. gittigidiyor, hepsiburada gibi platformlar neden hala bunlara izin veriyor anlamış değilim. (herkes ekmeğinde kimsenin müşteriyi salladığı yok)
  • ayda yılda bir amazon dışında bir pazaryerinden* ürün aldım, o da evkiba satıcılı çıktı. ve tabii ki 5 gün beklediler, e-fatura falan gönderdiler. ürünün kargolanma tarihini geçirdiler. 0850'li numaralarından da ulaşmak mümkün değil. yarın bir gün temin edemedik diyerek iptal edecekler, bu sefer ben hırslanacağım... bu yüzden gg ile iletişime geçip ben iptal ettim. gg da alışmış bunlarla ilgili iptallere sanırım. uzak durun.
hesabın var mı? giriş yap