• benim anlayamadığım insan tipi. sakın evlenmeyin deyip evlilikten ve eşlerinden şikayet ederler ama asla boşanmak istemezler. üstelik bir de çocuk yaparlar. madem bekarları uyaracak kadar memnun değilsiniz bu durumdan, neden evliliğinizi sürdürüyorsunuz? size de ''evlenmeyin'' diyen evli insanlar olmuştur muhakkak. neden onları dinlemediniz? bir de üzerine çocuk yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz. aranızda böyle insanlar varsa lütfen aydınlatsın beni.
  • anlaşılmayacak bir şey yok. boşanırsa nafaka belası var.
  • sigara içip, çocuklarına sigara içmeyin diyen baba modeliyle aynı tarikata mensuptur.
  • boşanma davası açmadığı sürece sözleri dikkate alınmaması gereken insan.

    edit: hoş burası türkiye, kendi düğün davetiyesini dağıtırken, aman evlenmeyin diyen adam gördü bu gözler.
  • samimi ve dürüst insandır, kimseye zararı dokunmaz, hele ki eşlerinin yanlarında bile açıkça bunu söylüyorlarsa tam güvenilecek tiplerdir.

    asıl korkulacak olan kişiler, evliliklerinde batmış olmalarına rağmen ısrarla sizi de o bataklığa çekmeye çalışan kişilerdir.
  • boşanmanın 2 dakikada halledilecek bir mesele olmadığını bilen insandır.

    evlenirken her şey güzelken, 1 ay sonra her şey tersine dönebilir. çocuk olduğunda her şey güzelken, 1 yaşından sonra her şey tersine dönebilir. "neden evliliğinizi sürdürüyorsunuz?" diye sormadan önce, boşanmanın yaptırımlarını düşünün.

    boşanmak da, evlenmek kadar normaldir. fakat evlenebilmenin zorlukları olduğu kadar, boşanmanın da zorlukları vardır.

    tüm bunlar basit mantık ve biraz empati ile herkesin ulaşabileceği cevaplarken, mutsuz evlilerin üzerine neden bu kadar gidildiğini anlayabilmiş değilim.

    mutsuz evlilerin "evlenmeyin" demesini dert edeceğinize, "evlen lan artık" diyen gizli mutsuzları dert edinseniz daha ciddi bir soruna parmak basmış olursunuz.
  • köprüden önce son çıkışı kaçıran insandır kendisi, siz kaçırmayın demek istiyordur.
  • samimiyetine ve dürüstlüğüne güvendiğim birtakım insanların da dahil olduğu grup. bunu lanet olsun böyle hayata, her şey karım yüzünden gibi şımarıklıklarla değil de açıkça evliliğin getirdiği dezavantajlar üzerinden açıklıyorlar. birisiyle hayatı paylaşmanın zorluğu, birden ortaya çıkan yeni akrabalar, falancalar filancalar. ha neden boşanmıyorsuna gelecek olduğumda ise nafaka şartlarından bahsedenler de, durum iyi olmasa da boşanacak kadar da kötü olmadığını, karşısındakini böyle bir duruma sokmak istemediğini söyleyenler de mevcut. doğrusu konu evlenmeden önce iki kere üç kere beş kere düşüne geliyor. *
  • kumarda evini kaybeden adamın "kumar oynamayın" demesi ile eşdeğer bir söz sarf eden insandır.
  • sevdiğiniz insanla çocuk sahibi olmak istiyorsanız evlenin.
    sevdiğiniz insanla birlikteyseniz ama çocuk istemiyorsanız evlilik sevişmek için devletten izin almaktır.
    ikiniz de çocuk istiyorsanız ama birbirinizi tüm kusurlarınızı görmezden gelebilecek kadar sevmiyorsanız evlenmeyin. o işin sonu mutsuz evlilik veya boşanmadır.

    bunu diyen insan mutsuz evliliğe sahiptir.
hesabın var mı? giriş yap