• "200 milyon sene öncesi nasıl bilinebilir?" diyen bilim adamı mı olur? geçiniz.

    edit: imla
  • karbon testinden haberi olmayan bilim adamı mı olur ulan ?!? daha bir çok yöntem var sorduğu soruya bak; “ikiyüz malyon yül öncesinü nasıl bilebülürler? “

    zorunlu edit: bir çok mesaj aldım karbon testi ile ilgili. evet karbon testi 50bin yaşından genç nesneler için kullanılan bir tarihleme yöntemidir. bir çok insanın bildiği bir tarihleme yöntemi olduğu için onu yazmıştım. yoksa uranyum-kurşun tarihlemesi, potasyum argon, stratigrafi, varv, tipoloji, termolüminesans, jeomanyetik tarihleme aklıma gelen bir kaç tanesi. demek istediğim bulunan bir nesnenin tarihlemesini yapmak için bir çok yöntem var. bunları bilmeyen bir bilimci olamaz. ya bilimci değil ya da kasten çarpıtıyor gerçekleri. buradan yola çıkarak net bir kanıya varabiliriz; bu adam insanlığını tamamlayamamış.
  • evrimle "ciddi" anlamda ilgileniyorum diyen doktor ünvanlı bir "bilim adamı" gördüğümüz durum. kasmana gerek yoktu. valla billa evrim yok de, olsun bitsin.
  • ömer çelakıldan sonra boşluğu doldurmaya yeltenen tip.
  • islam evrimle çelişmez;islam bilimsel tüm bilgilerle çelişmez.islamın bilimsel bilgi ile çelişmesi için bilimsel bir uğraş sonucu ortaya konmuş bin din olması gerekir ki;işte bu çelişki olur.oysa kuran ve hadiste 1400 yıl öncesinin yerden bakılarak yazıldığı ve tüm söylem ve bilgilerin asla bilimsel olmadığı zaten bellidir.kısaca insan aklına ve bilime uyan hiç bir şey ne islamda ne musevilikte ne hristiyanlıkta ne de diğer dinlerde yoktur.bunu tüm dünya biliyor.
  • linke tıklamadan "ulan acaba sözler köşkü mü?" falan diye düşündüm gerçekten.
    bu kadar mı isabetli olunur hahaha.
    adamı hiç dinlemedim, bu kanalda herhangi birinin evrimi anlayıp, algılayıp soru sorma yeteneği yok.

    adamin da ilk 5 saniyedeki yüz ifadesi ve şivesinden dincilik akıyor gördüğüm kadarıyla.
    dinci birinden evrimi kabul etmesi beklenemez zaten.

    o değil de, ulan 'yer çekimine ben inanmıyorum, bence yer cekimi yok.' demek kadar absürd duran 'evrim yok, ben inanmıyorum' argümanı hala bu topraklarda yaşıyor ve azimsanmayacak kadar, hatta korkunç bir çoğunlukta karşılık buluyor.
    düşünün, toplumsal gelişmişlik düzeyi olarak ne kadar geri kalmış olduğumuzu...
    ben diyeyim beş yüz sene, siz deyin 750 sene...

    he dayı he... evrim yok, 5-6 bin yıl önce insanlığın ikinci babası nuh a.s tahtadan gemiye 7bin farklı türü olan tahtakurulari da dahil olmak üzere, avustralya'dan kanguru, kutuplardan ayı, güney amerikadan bilmem ne getirip doldurup, besin zinciri muhabbetini geçtim, günlük 30-40 ton dışkı atmak ile falan uğraşıp canlılığın tekrar var olmasını sağladı. aynen doktor bey ayyyyyneeeeeennnn.

    edit: dolusmuslar mesaj kutuma nuh tufanı anlatıyorlar bana hahahaha
    işiniz yok mu be kardeşim? ben hiç duymamış olabilir miyim söylediklerinizi?
  • kuran çarpsın ki evrim yok dese daha inandırıcı olurdu.
  • seni akademisyen yapan sisteme....

    onca yetkin, yetenekli ve donanımlı genç akademisyen olmak için kendini paralayıp çoğu usanıp vazgeçmiş ülkeye küsmüşken "200 milyon öncesini kim bilebilir, işte bilimle hobi olarak uğraşıyom yeaa" benzeri bir tavırla yeni türkiye'ye yakışan bir akademisyen olmuştur kendisi.

    (bkz: selam ve dua ile)
  • olayı özetleyeyim, giriş cümlesinden anlaşılacağı üzere evrimi takıntı haline getirmiş, kız buna yüz vermemiş, bu da kafayı yemiş.
  • evrim ağacı bunları şamar oğlanına çevirmişti anlaşılan doymamışlar
hesabın var mı? giriş yap