• tunuslu bir kanun sanatçısı. oldukça güzel icra ediyor. game of thrones müziği internette fenomen olmuş daha önce. onedio gibi yerlerde de paylaşılmış. ankara'da bir konser verirse canlı dinlemek isterim.
  • kadın kanunla la vie en rose'u çalıp twitter'da paylaşmış. dünyanın 7 milleti twit altında tebrik etmiş teşekkür sunmuş fakat içlerinden bir tanesi başka bir şeyin peşinde ve bu yüzden de kadın onlara ithafen cevap yazmak zorunda hissetmiş kendini. lan arada bi kafamı dağıtayım müzik dinleyeyim diyorsun orada da karşına çıkıp keyfine limon sıkıyor bu zihniyet.
  • kanun sanatçısı. aslen tunuslu ama istanbul’da yaşıyor. hemen hemen tüm parçaları kanunla çalabilecek kabiliyete sahip bir kız. kendine ait kendine has ve özgü bir dünyası var. aynı zamanda kız giyim tarzıyla da farklılığını ortaya koyuyor. gülüşü ve bakışında masumiyet var .

    en sevdiğim parçası twitter’da 118 k almış sanırım.

    https://twitter.com/…tatus/1142043641491394561?s=21
  • bir enstrüman ile dostluk kurabilmiş koca insanlık içinde, niçin kadınlar hep azınlıkta? bakın çok enteresan! enstrüman çalan kadın sayısı, nüfus içinde, on binde birden az belki. * niçin kadınlar enstrüman çalmıyor?

    kadın enstrümanistler içinde de "aşmış" diyebileceklerimiz neredeyse yok!

    belli bir çizgiyi aşabilmiş kadın enstrümanistleri yazayım bak.

    sitar: anoushka shankar
    piyano: anjelika akbar
    (üstat mertebesinde olmalı yalnız. varsa söyleyin. güzel çalabiliyor olması kafi değil. çok iyi olacak.)

    farah fersi'nin kanun icrası, belli bir çizginin ötesinde. aşmış olma yolunda hızlı adımlarla da ilerliyor. ona bu uğurda başarılar diliyor, yanaklarından da öpüyorum. kız bu ne güzellik! olaysın kız!!! maşşşallah!
  • son günlerde instagramda nerdeyse her sayfanın paylaştığı bella ciao performansından sonra izmir ve istiklal marşımızı kanun ile çalmış. çokta güzel çalmış eline yüreğine sağlık :)
    tık
  • duru, beyaz, sade. inci küpeli kız gibi. güzel güzel gülümsüyor, gayet hakim olduğu sazını çalarken.

    mutlu ve huzurlu bir insan olduğu belli. onu keşfettiğime memnunum.
  • son günlerde sıkça paylaşılan, aytaç doğan‘ın stilinden oldukça etkilenmiş müzisyen arkadaş. kadın enstrumanist az denmiş ama çalınca da yılların müzisyenlerinden daha çok izleniyor, buna da dinleyicinin samimiyetsizliği mi dersiniz başka niyet mi ararsınız adını kendiniz koyun.

    burada yine iyi çalan bir kadın sözkonusu, örnekler genelde çok daha kötü ama sen bir vatandaşın olarak şimdiye kadar bir kere bile aytaç doğan paylaşımı yapmayıp şimdi aytaç’ın bir hayranını paylaşıp durursan ben bunda art niyet ararım arkadaş.
  • ciao bella yorumuyla dikkatimi cekmis sanatkar.

    dinine milliyetine cinsiyetine dalip o gulen yuzunu soldurmasinlar guzel insan. bu topraklardan cok az guzellikler cikar oldu son yillarda. bunu da nefretleriyle yok etmesinler... yazmak istedim cunku su guzelligin bile altina agzindan salyalar saca saca pislemisler malum goruslu dar kafali orumcek zihinler instagramda twitterda. nefretinizle yokolun. guzel olan yeseren cicek acan her olguyu kisiyi varligi yoketmek isteyisiniz gercekten akil almiyor...
  • son paylaşımında izmir marşı ve istiklal marşını icra ederek gönül tellerimizi titretmiş sanatçı.
  • sadece yaptığı müzik değil kendisinin de müthiş güzel bir enerjisi var.
    hani tanımadan etmeden dersin ya 'tertemiz bir insan bu' diye..
    ömrün çiçek bahçelerinde geçsin güzel kız.
hesabın var mı? giriş yap