• montaj midir degil midir uzmanlari yorumlasin... ben sunu bilirim:

    herseyin gun gibi ortada oldugu tapelere montaj diye bas bas bagiranlar, burada da montaj degil diye bas bas bagiriyor.

    ikiyuzlusunuz.
  • adamın ne dediğini anlayanı tebrik etmek gereken kayıttır. vali ittir mı diyor ne diyor belli değil çünkü saniyelerin montajı sıkıntılıdır. daha çok çalışın.
  • madem globalin elinde böyle aşırı aşırı aşırı net görüntüler vardı. niye hemen yayınlamadı. montaj uzun sürdü demek ki. bir de açıklama yapsın, gündem oluştursun sonra yayarız dite düşünmüş olabilirler.
  • vay arkadaş, hiç akla gelir miydi? aktrollerin bir gün fatih portakal’ı savunacağı ? ne günlerden geçiyoruz be.
  • ünsal ünlü söylemişti zaten fatih portakal'ı tanımam ama emin olmasa bu topa girmezdi diye (mealen). kusura bakmasın, mazeretimiz var, biz de ismet berkanzedeyiz.
  • gazeteci olarak bir iddiada/söylemde bulunup sonra bunu kanıtlayacak malzemesi olduğunu iddia edip, daha sonrasında ama şu nedenle ama bu nedenle bu kanıtı sunamıyoruz demesi yüzünden eleştiriliyor. bu kanıt varsa çıkar göster, haklıymış diyelim.muallakta bırakma. bu kanıtı, varsa eğer, kendine demokrat diyorsan, cesur diyorsan, gazeteci diyorsan ortaya koymamanın bir mazereti yok.
    kendisine haksızlık yapılmıyor. iddia ettiğini kanıtlaması bekleniyor. aksi takdirde özür dilemeli.
  • üstünden 10 gün geçmiş, haber global haber bilmem ne çıkmış, işte o görüntüler.

    10 gündür napıyorsunuz birader siz, daha önemli işleriniz mi var? ülkede belediye seçimi harici konuşulan birşey mi var?
    üstünden 10 gün geçmiş, 16 haziran, akp tarihinde ilk kez gerçekleştirilecek birşey olacak ve ona 2 gün kala video peydah oluyor, bak allah'ın işine yahu.

    milletin amına koyacağız diyenlerin konuşulmadığı ülke olarak ne kadar geliştik öyle 10 gün içinde, şaşkınım.
    bir tv kanalında bu görüntüler olacak ama yok rtük var yok bilmem ne var diye 10 gündür bu görüntü çıkmayacak ortaya. lan bu görüntüyü yayınlayan kanala rtük bırak ceza vermeyi, uyduya çıkmak için aldıkları kira bedelini almaz, ödüllendirir kanalları.
  • el hareketlerinden belli ki videoda kesme var.
    ntvdeki yayında da 'vali basitlik yapmıştır' derken -itlik kısmını aynı vurgu ile söylüyor.
    bu nedenle olmayan haksızlık.
    buraya da ekleyelim: pelikancı piçlerin daha önceki pkk hakkındaki soruya ilişkin 'beraber yönetelim' şeklindeki montajları da herkesin bildiği bir olay. kahpelik, piçlik fetö yadigarı bunlara.

    demesem içimde patlayacak:
    imamoğlu'nun kendisine devlet görevlileri, iktidar mensupları tarafından atılmadık iftira kalmadı, fetöcü, pkklı, pontusçu vs vs. bu kadar şerefsizliğe kimse ses etmedi. şimdi bir kesme biçme videoyla ahlak abidesi kesildiler.
    velev ki demiş olsun vatandaşa gavat diyen vali görmedik mi 6 sene önce, ceza bile almadı, video kaydında açık açık kavat demesine rağmen kavas dedim diyerek yırttı, gitti. ama sonra fetö nedeniyle merkeze çekildi, fetöden sorgulandı, zorunlu emekli edildi.
hesabın var mı? giriş yap