• ford fiesta araç kullanıcıları tarafından oluşturulmuş yöneticiliğini koray beyin yaptığı bir fan grubudur kendileri. ilginç şekilde ford haricinde bir çok markada sticker yapıştırıldığı görülmüştür. katılmak isteyen olursa tavsiye ederiz efenim. üyeleri güzel insanlardır ve trafik kurallarına uymak teşvik edilmektedir.
  • (bkz: kendi entry'sini favori olarak seçen yazar)

    böyle bir web sitesi yok bu arada... www.fiestam.com
  • araç marka modelinden çok, aile içi iletişim kanalı gibi bir oluşumdur. yolda kalırsın çevreden geçen birileri yardım için yarış yapar. birisi çinden fazla parça getirtir, artanı ücretsiz yakındaki üyelere dağıtır. araçla ilgili teknik bir konu sorulur, hemen çözümler bulunur.

    arada ücretsiz sucuk partileri yapılır, araya 1-2 evlilik teklifi sığdırılır. siyaset, futbol v.s. tartışma çıkabilecek konulara hiç bulaşılmaz.

    fiesta aracı olan, almayı planlayanlar kadar, fiestasını satıp başka araçlara geçenler de grupta aktif olarak kalır. etiketini alakasız araçlara yapıştırır da gezerler.

    bu dediklerim sitesinde olmaz ama. facebook grubunda gerçekleşir.
  • az önce facebook grubundan paylaşıldığını gördüm. gruba üyeyim ama öyle bir aktif bir katılımım yok fakat takip ettiğim kadarıyla gercekten yardımlaşmanın üst düzey olduğu bir aile ortamı mevcut. gerçekten güzel bir grup kendi arabamla ilgili bilmediğim bir çok şeyi açılan başlıklardan öğrendim.

    tanım: fiesta sahibi olan yada fiestaya gönül veren insanların bir arayan geldiği topluluk.
  • araç ararken karşılaştığım ve sayesinde taş gibi bir ford fiesta sport sahibi olduğum oluşum.

    ford fiestayla ilgili aklınıza gelen, takılan soruları rahatlıkla sorabileceğiniz, diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabileceğiniz, aracınız için bir kullanma kılavuzundan daha fazlasını bulabileceğiniz tek gruptur kendileri.

    ayrıca gelinen zamanda özellikle otomobil gibi üzerinde çok tartışılan bir konuda saygılı ve seviyeli sohbet edilen nadir sosyal paylaşım grubu kaldı galiba. bu niteliğiyle taktir edilesi.
  • ford fiestanız varsa aklınıza gelebilecek her konuda yardımlaşmaya açık olan gruptur.
    hele biri var ki. o var ya o. onun adı "barış çer beykozlu" buradan
    her konuda herkese gece gündüz demeden yardım etmeye açık bir adam. allah binlerce kez razı olsun. avrupa yakasının bir ucundan anadolu yakasına bakıma götürürüm barış ustaya. o grupta emeği büyüktür. vesselam fiestası olan bi uğrasın gruba.
  • üyesi olduğum grup
  • grup üyeleri ile ilk buluşmadan sonra diğer tüm arkadaş çevrenizi unutuyorsunuz :)
  • 1 mesajla tanımadığın bir sürü insan yardım etmek için can atıyor

    (bkz: biz bir aileyiz)
  • bir yarısı fiesta kullanıcıları, diğer yarısı barış çer beykozlu olan güzel bir topluluk.
hesabın var mı? giriş yap