• olması mümkün olmayan maçtır. daha önce de çok döndü bu teraneler. mike tyson'ı da bob sapp ile dövüştüreceklerdi sahaya mahaya attılar adamı iki it dalaşı döndü sonra bir bok olmadı. reklamı yaparak istediklerini aldılar ama. öyle yalandan bir gösteri maçı dönerse bilemem.

    mixed martial arts ile boks bir araya gelemez yoksa.
  • conor mcgregor'un hala ufc ile kontratı varken imkansızdır diye düşünüyorum zira dana white en popüler dövüşçüsünün ufc harici bir organizasyonda dayak yemesi ihtimalini göze almaz.

    conor'ın ilgiyi üzerinde tutmak (belki de gücünü ufc'ye göstermek) için olan çabalarından bir yenisi sadece.
  • bok gibi para kazanırlar garantisi var, boks maçı olursa conor mc gregor knockout olmaz belki ama on iki raund eşek yüküyle sopa yer, mayweather ı hiç sevmem ama yumruğu çıkarttığın an ile vurman gereken an arasında o adam oradan kaçar, conor un yakalayabileceğini sanmıyorum. mma maçı olursa mayweather tekme manyağı olur en çok üç raund dayanır, olay da burada biter.

    ha yapılır mı? neden olmasın. ufc ye paranın ucunu göster her türlü girerler, conor un kaybedeceği bir şey yok sonuçta, iş hakem kararına giderse kendi sporum değil ama bak nasıl dayanıklıyım der geri döner ufc ye devam eder, yanlışlıkla kazanırsa bak böyle döverim lan adamı der ufc ye geri döner, tabi her iki durumda da en az elli milyon dolar daha zengin olarak geri döner orası garanti. tabi ondan sonra tut tutabilirsen conor u, belki oradan istemeyebilir ufc tayfası. gerçi son ufc 200 gudikliğinde resti çektiler adamlar sonuçta gücün kimde olduğunu göterdiler baya bi.
  • adam absolutely falan diyor beyler. link
  • kafeste,sokakta hatta sabunlu yapay havuzda bile mcgregor kolaylıkla alır maçı yenileceği tek yer boks ringidir o da 12 round sonra puanla kaybeder öyle ko falan değil
  • resmileşmiş boks karşılaşmasıdır. iki taraf da imzalamış bulunuyor. maç 26 ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

    http://www.bbc.com/sport/boxing/40283206
  • kanımca mini tiyatrodan öteye gitmeyecek boks mücadelesidir. ne floyd 49-0'lık şaheserini bozmak isteyecek ne de dana bir numaralı yıldızını rezil ettirecektir. 12 round sonunda puanla kazanan floyd olacak gibi gibi. bekleyip göreceğiz.
  • şimdi sen kalkıyorsun, çok meşhur diye hayatında profesyonel boks yapmamış adamı boks maçına çıkartıyorsun, sadece çıkartmakla kalmıyorsun, gelmiş geçmiş en iyi boksörlerden birinin karşısına çıkartıyorsun, ve bir de kazanacağını bekliyorsun.
    bak şunlara varım, evet floyd yaşlı, evet conor un sol eli ölümcül, bir kere doğru yere vurursa rakibi afallatıyor.
    burada conor un bir tane sol darbesi floydu sallar ve kombinasyonla devam ederse yenme şansı var, o da olursa ilk üç raund için geçerli, sonrakilerde conor da floyd u bırak yakalacak, takip edecek hal kalmayacağını düşünüyorum. bu da sana yüzdeye vursan iki üç puan verirse verir. ha bu kadar küçük şansla kazanan kimseyi gördün mü, illaki gördüm, zaten bu maçı da o yüzden seyredeceğim.
    benim bu kadar zamanlık spor bilgim şunu diyor, bir kere o da dövüş bu da dövüş nedir yea diye yaklaşan hiç kimse hayatı boyunca darbe yoğun bir dövüş sporu yapmamıştır o garanti. boks başka iş mma başka iş, tamamen farklı oyunlar. sen hiç yüz metreyi çok iyi koşuyor o zaman maratonda da dünya şampiyonu olur denen birini gördün mü? görmedin. neden, çünkü ikisi de koşuyor ama bambaşka disiplinler ve bambaşka sporlar bunlar. antrenmanından, yemeğine, basma şeklinden, nefes alma şekline başka sporlar.
    benim konu hakkındaki görüşüm şu, eğer floyd son iki seneyi hamburgere abanıp, hiç antrenman yapmadan geçirmediyse, ki geçirmedi takip ettiğim kadarıyla it gibi antrenman yapıyor, conor un floyd u herhangi bir aık pozisyonda yakalma şansı çok düşük. gelmiş geçmiş en iyi savunma boksöründen bahsediyoruz bu boru değil. conor un alan, mesafe algısı çok iyi hatta belki mma in en iyisi, fakat floyd daki o algı boks dünyasının en iyisi o da kendi ağırlığında dünyanın en iyisi yapar, yani conor un mma maçlarındaki mesafe ve alan algısı avantajı burada olmayacak. conor yumruklarına çok yüklenerek dövüşüyor, boks gibi uzun soluklu bir sporda bu çok hatalı, diaz ile yaptığı ilk maçta gördüğümüz gibi üç yumruk kaçırdığın zaman enerji depoları boşalıyor ve bu boşa atma işini floyd a karşı çok yapacak, çünkü floyd bildiğin hayalet, adam yumruk çıkarken bir yerde, yumruk geldiğinde bambaşka bir yerde oluyor. floyd un işi belli, tuzakları koyacak, conor içeri girince darbeden kaçıp bir iki hafif ve hızlı darbe sonrası çıkacak. ve maç en az altı raund böyle gidecek, sonra conor un eller düşmeye başlayınca da floyd kafasına göre takılıp evire çevire dövecek diye bekliyorum. hatta floyd dan en çok beklediğim kombinasyon da sol direk, sağ direk, vücuda sol hook, kafaya sol hook, o kadar da abartayım tahminimi.
    fakat yukarıda dediğim gibi, o yüzde iki üçlük ihtimal her zaman var.
    basın toplantılarının maçtan çok çok daha zevkli olacağını da düşünüyorum onu da söyleyeyim.
  • yürekler 49-1 için atıyor ama işte...
  • conor'ın mayweather'i 4. roundda indireceğini iddia ettiği maç.

    you are fooked in 4th. mark my words.
hesabın var mı? giriş yap