• izmir'in foça ilçesinde bulunan ingiliz burnu'na tatile gelen karavancılar, zabıtanın yola çektiği beton bariyerler sonrası mahsur kaldı. bölgenin yerleşim yerlerine uzak olmasından dolayı karavancılar yemek ve su stoklarının bittiğini belirtiyor. içeride 30'u aşkın insan olduğunu söyleniyor. gerilim dolu bir film senaryosuna benziyor ama gerçek

    edit: karavancılar daha sonraki saatlerde kurtulduklarını belirttiler. haberden sonra kendilerine belediye başkanından bizzat davet aldıklarını belirttiler. zabıtaların tavırlarının çok değiştiğini ve günün sonunda kendilerine el salladıklarını söylediler

    ilgili haberin linki
  • hahaha ingiliz burnu ile foça merkez yürüyerek 20 dk. hadi 30 dk olsun. azcık adım atsan ileride hemen tekel filan var zaten.

    habere bak mahsur kaldılar, ölüyorlar. ciddi ciddi uzak bir yer olsa, toplanıp o taş bariyerleri kenara çekmicekler demek.

    edit : eski foça diye bir yer yoktur. orası foça'dır. he bide yeni foça var. eski yok ama.
  • 30 kişi birleşip üflese bariyeri yerinden oynatacak ama kalkmış ağlıyorlar. ülkedeki habercilik de bitti aq.
  • (bkz: gerçek karavancılık bu değil)

    hikaye anlatımından da anladığım üzere karavanları zaten çekilmemesi gereken bir yere çekmişler. belediye kendilerini uyarmış ancak ısrarla oldukları yerde konaklamaya devam etmişler.

    sonrasında zabıtalar gelip 1 saat sonra yol kapanacak demiş ama sallamamışlar. ne de olsa onlar haklı, onlar çadırcı, onlar karavancı. zabıta da dediği gibi yolu 1 saat sonra kapatmış. bu arkadaşlar da mağdur(!) olmuşlar. hayır karavanlar çekme ise aracınız da vardır demektir, çekin. gidip belediyeye deyin ki betonları kaldırın, biz çıkacağız, seve seve kaldırırlar.

    edit: çevreyi bilenler zaten durumu özetliyor. bariyerler de sanki çin seddi de aşılamıyor. 30 kişi değil misiniz, kaldırın çıkın alandan.
  • mk kargocu çıkması ticari aracı alan karavan yapmış, ne kural biliyorlar ne de karavan kültürleri var. tek hedef "deniz gören, bedava bir yer bulmak"... foça belediyesi'ni tebrik ediyorum.
  • denize sıfır karavan ve o koy yürüme mesafesinde insanlara.... zabıta haklı! bizde her şeyin boku çıkıyor. karavan işinin de boku çıktı.
  • gören de beton ördüler sanacaklar
  • elektrikler kesilince yürüyen merdivende mahsur kalabilecek karavancılardır.
  • hayatımda gördüğüm en saçma haberlerden bir tanesi.

    sanırsın ıssız adada mahsur kaldılar. ulan az ilerisinde beach var, az ilerisi dediğim de 400 metre fln, hakkaten az ilerisi. şehrin merkezinde nasıl mahsur kalıp da ölüyoruza bağlamışlar hayret bir şey. lan polisi, jandarmayı, belediyeyi arayıp, derdinizi anlattınız da gelmedi mi kimse? hadi yiyeceksiz, susuz kaldınız, bir kafeyi, restoranı aramak da mı aklınıza gelmiyor. 30 küsur insansınız, ne kadar ağır olabilir beton blok? hadi blok ağır, altınızda hayvan gibi güçlü motorları olan araçlar var, muhtemelen de araçların arkasında çeki demiri var, ittirin blokları bari.

    yeminle bomboş, saçma bir haber.
  • bariyer güldürdü.
hesabın var mı? giriş yap