• başarılı bir uygulama. her yerde spor yapabilmek avantajıdır.
  • uygulamada 12 ay için 180 lira derken tarayıcıda 23 yuro (155 tl) isteyen program. google pay komisyon mu alıyor, nedir?*

    edit: bir de kendisinin running ve gym diye 2 ayrı uygulaması daha var. üyelikle beraber onlar da kullanılabiliyor.

    edit2: google pay gerçekten komisyon alıyormuş.* kredi kartı aidat ücretinden daha saçma.
  • hakkında yapılan yorumları biraz abartı bulduğum egzersiz uygulaması. yaklaşık 1.5 yıl süren crossfit ve fonksiyonel antrenman maceramın ardından evimin dibindeki salonun el değiştirmesi ve yeni salon sahibinin götlük yapmasından dolayı salonu bırakmak zorunda kaldım. salona giderkenki en büyük motivasyonum evime yürüme mesafesinde olmasıydı. arabaya binip salona gitmek istemediğimden ve ekipmansız antrenman yapmak istediğimden freeletics’i bir deneyeyim dedim. tabii bu süreçte yaklaşık 3-4 aylık bir ara verdim.

    training journey olarak fit hayat’ı seçtim. hem kardiyo hem de kas için zorluk derecesi iki görünüyordu. 6 hafta süren bu journey’de beni hafif zorlayan iki gün ya oldu ya olmadı. her antrenmandan sonra koça çok kolaydı, tüm hareketleri kusursuz yaptım dememe rağmen değişen bir şey olmadı. bir sonraki antrenman programı daha zorlayıcı hale gelmedi.

    bunların yanında “başka bir seans istiyorum” deyince yine benzer bir seans tasarlıyor. ne seçersem seçeyim aynı iki seanstan birini seçmek zorunda bırakıyor insanı. az buçuk spor yapmış birisi, bu training journey’yi kolayca yapar. kan ter içinde kaldım, bayılacak gibi oldum, şöyle oldum böyle oldum gibi yorumlar bana abartı geliyor. prometheus ve 2 x aura olan iki gün biraz zordu yalan yok, ama onun dışındaki günlerde çok dişe dokunur bir programla karşılaşmadım. masa başı çalışan biz beyaz yakalıların hayatına hafif hareket katmak için uydurulmuş bir uygulama bence genel olarak.

    şimdi başka bir training journey’e başlayacağım. dinamik güç veya ağırlıksız kas yap seçenekleri arasındayım. bunlar da zorlamazsa siler geçerim.

    birkaç hafta sonra havalar düzelecek. freeletics’in gazına gelmektense parka bahçeye çıkıp tempolu koşup şınav mekik çekmek daha faydalı olabilir.
  • ücretsiz nike training uygulamasından ne farkı var para vermeye değer mi acaba ? bilgi sahibi arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim
  • bazen tam disiplinli bazen sallayarak 9 ayı tamamladık. ciddi çok faydasını gördüm. yıllık yenileme ücreti 32.99€ yazıyor. fiyat uygun mudur yenilemek için?
  • hakkında o kadar pozitif yorumlar var ki, üstüne bugün %50 indirimi de görünce alsam mı diye düşünmüyor değilim. yıllardır fitness ve pilates yapıyorum. fitnessa gidemediğim zamanlar evde kendi antrenmanımı planlıyorum. youtube'ta takip ettiğim kişilerden kendime 1-1.5 saatlik programlar yapıyorum ve uyguluyorum. fit bir görüntüm var ama burda bahsedildiği gibi aman aman bir karın, kol ve kalça kası hiç olmadı bende. muhtemelen de beslenmemden ve spora vücudumun alışmış olmasından kaynaklı. cidden yarıyor mu bu freeletics antrenmanları?
  • bir yıl önce 5-6 ay boyunca yaptığım egzersiz programı. antrenmanları yapıp diyetinize de dikkat edince gerçekten işe yaradığını farkediyorsunuz. kesinlikle dayanıklılığınız artıyor ve daha enerjik oluyorsunuz.
  • ücretli üyeliği bulunan fakat kullanmayan birisi varsa denemek için verebilirse sevinirim. saygılar
  • iki haftadır gotumden ter getiren aktivitedir. ne olur ne biter bilmiyorum ama gittikce kolay olur sanıyordum aksi gibi sadece ter değilde kanla karışık ter gelmeye başladı . komple kan gelene kadar devam
hesabın var mı? giriş yap