• halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden ve açıkça iç savaş söylemi barındıran çağrıdır. ülkeyi yönetemedikçe hırçınlıkları, düşmanlıkları daha da ortaya çıkıyor.

    hesabını gizlediği için şu şekilde paylaşıyorum:

    "birkaç gündür atmosfer gezi ayaklanması öncesiyle aynı. erdoğan kendi tabanıyla kalıcı bir iletişim ağı kurup tabanını her daim hazırda bekletmeli. ihtiyaç duyması halinde tabanını hızlıca sokağa sevk edebilmeli. her şey bir emrine bakar, biz hazırız."

    "bir emrinle ölmeye bile hazırız!
    @rterdogan"

    ortada herhangi bir şey yokken ülkeyi sokağa dökme tehdidinde bulunan bu adamın yargılanması gerekmektedir. eleştirel bir tweet atınca anında soruşturma başlatan savcılar bunun için neyi bekliyor?

    edit:

    görsel

    görsel

    görsel

    edit 2: bunun diğer twitter sayfası da şuymuş: furkancerkes. belirten @vayager altin plak nickli yazar arkadaşa teşekkür ederim.

    debe editi: bu hesabın kendisine ait olmadığını iddia etmiş. peki şunlar ne olum? hesabı kapatıp bunları silmişsin de nereye kadar bunu yapacaksın?

    görsel

    görsel
  • şimdi küfür edicem bu yaşta yakışık almayacak ama tövbe tövbeeeeeee de, ulan yarraaaaaammm, sen kiiiiim savaşmak kim? araştırın bu götü, bedelli yapmamışsa askerliğini ben neyim köpek!

    edit: hayatta şaşırtmazlar, bedelli yapmış...
  • bu kepekler yakında kaçacak delik arayacaklar, arkasında polis desteği olmadan nereye çıkıyormuş öyle sokağa.
  • attığı twiti kendi iradesiyle yazmadığına adım gibi eminim. kendisi bir maşadır.

    başındakiler de kendisi de zamanı geldiğinde yargılanacak. sadece biraz zaman.

    aklı olan da bu oyuna gelmez zaten.
  • sanki mahalle maçına çağırıyor pezevenk
  • ölse de hem o hem biz kurtulsak
  • ağam keşke bu arkadaşa bişey yedirip içirmeseydik
  • bizde böyle iç mihrak varken dış mihraka gerek var mı? eski genç siviller* üyesinin iç savaş çağrısı yapan sayıklamaları. he tayyip’i en çok sen seviyorsun, he.
  • öyle bir çağrı yapamaz, hala ülkede olmasına şaşarım bu maklubeci bozuntusunun. pofyoz merdane gitsin ensar vakfı pedofili güzellesin, ona o yakışır. bu bitik paspası ciddiye alan da çıkmaz zaten, kendini kanaat önderi sanıyor ama boşluğa konuşuyor.

    yok ciddiyse ben kendisini kafes dövüşüne davet ediyorum, bakalım kim kimi paralamaya hazır. boşuna kickbocksa başlamadım. kadın olduğumu bahane edip tüymek yok yalnız, baştan anlaşalım.
hesabın var mı? giriş yap