• piyasa fiyatı 48 lira olan kitabı 41 liraya satıp, siparişten birkaç saat sonra kargoya verebilen güzel bir site. 75 lira üzerine bedava kargo da cabası.

    http://www.gazikitabevi.com.tr/
  • orijinal kitaplarda bile yaptığı ciddi indirimlerle yüzümüzü güldüren, tek eksiği yabancı yayınları pek satmaması olan şahane oluşum.
  • piyasadaki referans kitapları en uygun fiyattan satan internet mağazasına sahip site. hizmet olarak ilgili ve de hızlılar.
  • yaptığım 2-3 alışverişle gördüğüm üzere kitap fiyatlarının uygun, siparişlerin geç olmadan kargoya verildiği site.
  • hızlı çalışan kitabevi. alışveriş yaptıktan 1 gün sonra kitaplar elime ulaştı. ayrıca uygun fiyatlara kitaplar bulmak mümkün.
  • ankara beşevler şubesi, kitapları inceleyip uygun fiyata alabileceğiniz güzel yerlerden birisidir.
  • beşevler şubesinde tüm ürünler %25 indirimli satılıyor. piyasa fiyatı 19 lira olan bir kitaba 25 lira etiket basıyorlar. çok indirimli gerçekten.*

    edit: iyidir gazi kitabevi. iyidir iyidir.
  • ankarada,beşevler ile tandoğan arasında olan kitabevi..
  • internet sitesinde merkez olarak bahçelievler'de bir adres verseler de, hatta "merkez"!! o adresin girişi ana caddeden, dedikleri sokaktan değil. ayrıca "merkez"den satış da yapılmıyor. beşevler göbeğinden tandoğan'a giderken ikinci binanın altında.

    koskaca gazi üniversitesi'nin ufak ama şirin kitabevi.
  • beni resmen hayalkırıklığına uğratmış bir kitabevidir.ders kitabı konusunda yana yakıla aradığım kitaplarımi burada bulmam sebebiyle sipariş verdim.üzerinden bir hafta geçti ve hala sipariş onaylandi gözüküyordu.birkaç kez uğraşmam neticesiyle zor da olsa kitabevini kargonun akıbetini sormak için aradim.neymiş siparişimin içindeki bir tane roman için bekletiyorlarmis ve romanın ne zaman geleceği belli değilmiş.ben romanı istemiyorum bana iki kitabı acilen gönderin dedim bugün kargoya veririz dediler ses seda yok. yine bir hafta böyle gecti artık iyice sinirlenmeye başladım çünkü dersler başladı,not çıkartmam gerek ve hala kitaplarım ortada yok..zor bela tekrar bunlara ulastim.sadece romanı iptal edecekleri yere bütün siparişimi iptal etmişler sanki öyle demişim gibi.bir de adam benimle konuşurken yanındaki çalışanını azarlıyor bir yandan işini düzgün yapsana diye sanki kendisi bir iş başarmış gibi.ya sabır çektim madem siparişimi iptal ettiniz para nerde dedim biz iade işlemini yaptık diyip topu ödeme yaptığım bankaya attılar.hayir yani diğer sitelerde iptal olan siparişin parası en geç 2-5 gün içinde hesaba geçiyor da neden gazikitabevi bu konuda parami vermemek için direniyor.madem bu işi yapamiyorsunuz girismeyin abi böyle işlere..bankayı aradım durumu anlattım herhangi bir iade işlemi var mı hesapta görünüyor mu diye orada da yok.banka çalışanı isterseniz bir hafta bekleyin o süre zarfında para hesabınıza geçmezse bizi tekrar arayın dedi.yine bir hafta daha bekliyorum bakalım:(ulan gazi kitabevidir gazi üniversitesi bünyesinde güvenilir bir yerdir dedim,demez olaydım beni pişman ettiler resmen..nolur dua edin de paramı geri alayım:(başkası olsa ağızlarına çoktan sicmisti da ben sabrediyorum bakalım nereye kadar.insallah param iade edilir de buraya edit yazarım.bir daha gazi kitabevi mi?tövbe!
hesabın var mı? giriş yap