• türk dizi sektörünü adeta zehirleyen format. zaten ahım şahım bir dizi dünyamız yok bir de bunlar türemeye başlayınca iyice çekilmez oldu.
    hoş, arz talep meselesi değil mi? kitle belli.
    başlık dandik oldu.
  • gerçekleri yansıttığı için yadırganmaması gereken durumdur.
    bütün bir ülke güzel kızları işe alırım diye iş adamı olmak istiyor.
    iş görüşmelerinde seyahat engeli tabiri sevişmeye açık mısın anlamında kullanılıyor.
    konfeksiyonda kız çalıştırmak isteyen amcalar ülkedeki tekstil sektörünü şahlandırdı.
  • artık sıktı yani bu diziler.hemen hemen hepsinde konular benzer
  • adamlar izleyici kitlesinin kalitesine göre dizi çekiyor, çok görmemek lazım.

    aynı senaryonun yandan yemiş halini belki 473829 defa farklı isimle çektiler, hala çekiyorlar. demek ki izleyen var.

    konsept belli doğulu aşiret dizisi, maço tavırlı zengin ağa oğlu, bu zırtoya dibi düşen birkaç tane kadın. diğeri ise ege veya karadeniz şiveli diziler çekmek. ocak’lardan ırak azalarak bitseniz keşke.
  • genelde yaz gelir gelmez fox’ta başlar bu diziler. esas oğlan kendini beğenmiş zengin bir züppedir başlarda, ama kızımız zamanla kibirli genç iş adamını yola getirmeyi başarır. esas kız ve esas oğlan birbirlerine en başta gıcık olsalar da kader onları hep bir araya getirir. sonra yavaş yavaş nefret aşka dönüşür. birbirlerini kıskanıp dururlar. oğlanı kapmaya çalışan içten pazarlıklı bir tip vardır, yine aynı şekilde kafayı kıza takmış biri daha mutlaka çıkar. sürekli yanlış anlaşılmalar olur, iki üç kez ayrılırlar, ama aşklarının büyüklüğü onları en sonunda bir şekilde bir araya getirir.

    kızın ailesi genelde zengin koca meraklısıdır nedense. aşıklarımız olur da evlenmeden sevişirlerse kızımız hemen hamile kalır. çünkü nedense türk dizilerinde korunarak birlikte olmayı başarabilen birileri yoktur. o yüzden hamile kalmayanlar genelde kısırdır. bazen de hamilelik işi evlendikten sonra bırakılır, ama dizi bitmeden mutlaka en az bir kez doğurması şarttır esas kızın. çünkü ancak o zaman tamamlanır mutluluk çemberi: zengin biriyle evli ve çocuklu.

    işte yalnızca haftalık bölüm fragmanlarından bile rahatlıkla takip edebileceğiniz leş gibi bir yaz dizisi daha.
  • bizim kezbanlar böyle izledikçe kolay kolay bitmeyecek dizilerdir.
  • esas oğlan ile esas kızın öpüşmek üzere olup öpüşemediği dizilerdir. öpüşmeleri 2, evlenmeleri 1 sezon toplamda en az 3 sezon sürer.
    seyirci kitlesi genellikle 20 yaş altı kızlardır. güzel ve seksi olursanız sizin de böyle yakışıklı, fit vücutlu ve zengin kocanız olabilir algısı yaratır.

    yeşilçam filmlerinde de genç erkeklere zengin kızlar vurdu mu oturtan erkeklerden hoşlanır fikri pompalanmış baya da işe yaramıştı. günümüz magandaları çoğunlukla bu pompalamanın eseridir.
  • klasik bir şirket dizisi senaryo hep aynı şirket sahibinin işe yaramaz beş para etmez bi baltaya sahip olamamış her şeyi babasının parası ile satın alabileceğini düşünen şirket sahibinin oğlu ve kendi şirketlerinde asgari ücret ile çalışan gecekondu mahallesinde yaşayan bir kız dizinin başrollerinde ilk başta kıza asılır sonra kız kabul etmez sonra evine kadar arabayla bırakmalar kapısının önünde beklemeler sonra kızın çocuğa ilgi duyması sonrasında evlilik aldatma vs bide bunun aynı kadro ile taciz etme ve sonrasında paranın gücü bende tarzında parasını konuşturmaya çalışan tiplerin oluşturduğu hemen hemen senaryosu aynı olan dizi modeli .
  • bizim bir tanıdığın 10 yasındaki kızı kafayı yaktı bu diziler yüzünden. zengin kocam olacak , hizmetçilerim olacak diye geziyormuş. öğretmeni bile babasına "hayattan beklentileri çok yüksek" demiş. bu kız cocuğu ve bunun gibi bir sürüsü, yarın gerçek hayata atılıp sınıfının sartlarıyla yüzleşince ne olacak. hayatı, calışmayı iskence gibi görecek. buhranlı, depresif bir nesil geliyor biraz da bu uyduruk diziler yüzünden.
  • metres müessesini ayakta tutan dizilerdir.

    gerçek hayatta zengin zengin ile evlenir evlendirilir.

    bu dizileri izleyen zengin olmayan hatun kişiler
    zengin erkekler ile romantik bir birliktelik ararken adamın evli olduğunu ya da kendisinin hoş vakit geçirten kişi olduğunu anlar.

    sonuç olarak davul dengi dengine
    dikkat kızlar dikkat
    peri masalı yoktur gerçek hayatta
    bir adamı parası var diye de sevmeyin ayrıca
hesabın var mı? giriş yap