• emri altında milli istihbarat teşkilatı olmasına rağmen yaş kararı ile kendi eliyle genelkurmay başkanı yaptığı ve 2 yıl birlikte çalıştığı kişinin aslında terörist olduğunu anlamama durumudur. neyse ki bağımsız yargımız biraz geç de olsa devreye girmiş ve bunca yıl pkk'ya karşı savaşmış bu sinsi teröristi hapse tıkmıştır.
  • onu geçtim bu teröristin beceriksiz bir darbe girişimcisi olduğunu anlamamak söz konusu. sen o kadar generalin, amiralin subayın desteğini arkana al, bir darbeyi başarama. yaşasın ergenekon, ipliğinizi pazara çıkardı ama. ordu yerine çaycıya mı talimat verdiniz, naptınız anlamadım ki..
  • diyanet işleri başkanının ateist olması gibi korku vericidir.
  • mal bir iktidarı olmaktır. özürü kabahatinden büyük demektir.

    ilker başbuğ: 2003-2005 yılları arasında genelkurmay ikinci başkanlığı, 2005-2006 yıllarında birinci ordu komutanlığı görevlerini müteakip 2006 yılı atamaları ile kara kuvvetleri komutanlığı'na atanmıştır.
    orgeneral ilker başbuğ, 2008 yılı yüksek askerî şûra kararları ile türk silahlı kuvvetleri genelkurmay başkanlığı görevine getirilmiş ve 30 ağustos 2010 tarihinde yaş haddinden emekli olmuştur. deniliyor.

    akp ne zaman iktidar oldu: 3 kasım 2002 de ilk defa abdullah gül başbakanlığı ile iktidar oldu. başbuğ ise 5 ocak 2011 günü tutuklandı. akp hükümeti başbuğ ile en üst düzey komutan statüsü ile görev yaptığı sürece birlikte çalıştı. yani akp iktidari ile başbuğ' un yükselişi senkron gitmiş o sürede anlayamamışlar mı? emekli edememişler mi? açıkca komplo, emekliliğini beklediler kinlendikçe kinlendiler ve uyduruk ve adeta yiğit bulut aklından çıkmış gibi olmayacak bir komplo teorisi ile müebbet verildi. hem de bu kadar parametre bir araya gelmez dedirten bir komplo teorisi ile kimler kimlerle bir arada terör örgütü kurmuş da haberimiz yokmuş.
hesabın var mı? giriş yap