• sacramento kingsin bu yil draft ettigi kisa forvet. bu sene hidonun en buyuk rakibi olacak.hidodan daha atletik oldugu ve oyun tarzinin scottie pippeninkini andirdigi soyleniyor.
  • hidoya rakip olması için şutunu mutlaka ilerletmesi gereken, gelecek vaadeden forvet. %50 civarındaki faul yüzdesi bir forvete yakışmamakta.
  • enteresan bi¢imde, sacramento takiminda bench isitici olarak gorev alan 2 gen¢ yetenekten biri. digeri i¢in (bkz: hido)
  • son maçta hayvan bir smaç koyarak, ağzımı açık bırakmı$, salya akmasına sebebiyet vermi$ yetenek.
    ayrıca 23.07.1982 doğumlu olması, intihar sebebim olabilir.
  • sittin senedir zerre gelişmemiş şutunu ilerletmedikçe hiç bir takımda bir bok başarması mümkün olmayan oyuncu. bence.
  • kings'de hayal kırıklığıyla başlayan nba kariyerine geçen sezon başı expansion draft sonucu gittiği bobcats'de devam eden oyuncudur, cats'deki ilk senesinde de zaman zaman acaba dedirtmesine rağmen bir halt becerememiş ve ona bel bağlayanları yanıltmayı sürdürmüştür. anca bu sezon şu ana kadar gösterdiği performans ile galiba bu sefer oluyor izlenimi veriyor, iyi oynunun yanı sıra takımınaher alanda katkı yapması ve atletik yeteneklerini yararlı kullanlanması çok olumlu gelişmler. öyle ki bu sezon için adı mip daylar arasında anılmaya bile başladı (bu ödülü bu sezon alması mümkün olmasa bile).

    ayrıca şu anda oynanmakta olan maçta bucks karşısında ilk yarıyı 15 sayı, 9 ribaunt, 8 top çalma gibi bir istatistikle tamamlamış ve bana ekran maçında acaba bir quadruple double'a mı şahit olacağım dedirtmiştir. ne yazık ki (belki de neyse ki bilemiyorum) şu anda 3. çeyreğin son dakikası içindeyiz ve wallace aynı gidişatı sürdürebilmiş değil. son çeyrek öncesinde 17 sayı, 11 ribaunt, 8 top çalma, 3 assist ve 2 bloğu var...
  • nedendir bilinmez bobcatsin bu sene takas etmeyi düşündüğü gözden düşen oyuncu, ellerinde adamın sakatlık durumuna dair gizli bir belge yoksa aptallık yapacaklar.
  • son iki senedir bobcats'in saha içindeki lideri konumunda izlediğimiz ve kendisini burada geliştirmeyi de başarabilmiş oyuncu. özellikle yaptığı bloklarla 2 küsürlük adamlara nazire yapmak en büyük hobisi konumuna geldi bu adamın. fakat kendini ne kadar geliştirmiş olursa olsun takımını bir üst seviyeye çıkarmayı bir türlü başaramadı ve sonucunda da takas yolu göründü kendisine.
  • charlotte bobcats takımının 3 numaralı oyuncusu. 1982 doğumlu 2.01 boyunda. nba'de 7.yılı. bu sene charlotte'un başarısında payı çok büyük. aldığı ribaundlar ve savunması ile ön planda olduysa da bu sene pek çok maçta attığı 40+ sayı ile takımın lideridir.
hesabın var mı? giriş yap