• --- spoiler ---

    rocky horror glee show bölümü sonunda yayınlanmıştır. altyazısını bekleyemeden bir çırpıda izledim ve bayıldım her zamanki gibi. sam ve altın sarısı şortu ve tabi ki 6 pack'i beni benden aldı, merlin'deki arthur bir sam iki.
    kurt'ün kostümü ise ayrı bir neşe kaynağı resmen, müthiş olmuş.
    mr.shue ve emma'nın düetleri ise bölümün en iyilerindendi diyebilirim, süper ötesi.

    velhasıl, 2 hafta bekledik ama değdi beklediğimize, öyle güzel bir bölüm işte.

    ps: ya sunshine ne zaman geri dönecek acaba bileniniz var mı? dönsün artık!

    --- spoiler ---
  • uncle jesse'yi neden bu kadar sevdiğimi hatırlatmıştır bana. son bölümüyle gördük ki, john stamos'un yanında will'in hiç şansı yok.
  • rocky horror glee show adlı enfes bölümünde emma*'nın toucha toucha toucha touch me performansına aşık olduğum ve inanılmaz eğlendiğim dizi...
  • the rocky horror glee show bölümü rolling stone dergisince "bugüne kadarki en iyi glee bölümü" olarak tanımlanmış ve fakat ben rocky horror izlememiş ya da bu müzikal hakkında pek bilgi sahibi olmayan insanların bu bölümdeki şarkılardan ve esprilerden keyif alamayacağını düşünüyorum. misal,

    --- spoiler ---

    sue sylvester: rocky horror show'a bir kere kız kardeşimi götürmüştüm. ama bu iğrenç insanlar aralarında engelli bir insanın bulunmasına katlanamadıkları için kafamıza kızarmış ekmek dilimleri fırlattılar.

    --- spoiler ---

    yalnız toucha toucha toucha touch me performansına hasta olduğumu söylemeliyim. iki gündür emma'nın cırtlak sesiyle çalıyor kafamda ki orjinal rocky horror'ı düşünürsek bu her şeyiyle muntazam karaktere cuk oturmuş. ancak daha da hasta olduğum birkaç şey varsa onlar will shuester'ın edeleli vicuudu ve emma kendisine dokunduğu anlarda dudağını ısırıp kendini tutmaya çalışması ve dahi librettonun sonunda burnu burna değdirip son anda öpmeden kaçma halidir. bu iki karakteri tek başlarına sevmiyorum ama çift olarak çok sevimliler.
  • glee'nin başrolleri lea michele, cory monteith ve dianna agron fena pozlar vermişler gq dergisi için. lea michele namı değer rachel kilo verdikten sonra bi açılıp saçıldı zaten. fena.

    görmek isteyen arkadaşlar için linki de verelim hemen.

    http://www.dizimizi.com/…-verdigi-seksi-pozlar.html

    pozların amacını anlamamakla beraber ya bu dianna agron ne kadar güzel bir kızdır ya. maşallah.
  • the rocky horror glee show bölümünü izledikten sonra anladım ki bu amber riley insan değil. hani dizideki diğer karakterler insansa o değil. olamaz böyle bir şey, bir insan evladı öyle bir gırtlağa sahip olamaz yani. yetenek bakımından amber riley bir yana, dizinin diğer oyuncuları bir yana şimdi, allah için.
    bu arada o emma pillsbury neymiş öyle, bugüne kadar kendisini şarkılara dahil etmeyenler utansın.
  • toucha toucha toucha touch me ile, like a virgin'den sonraki en iyi performansı ortaya koymuşlar. tebrik ettim.
  • --- 2x06 spoiler ---

    --- spoiler ---

    bu bölüm sonunda blaine ile tanışacağımız bölüm olacak. kurt'un aşk hayatını canlandıracak olan blaine'i de darren criss canlandırıyor.

    dizide bu hafta çalacak şarkılar;
    katy perry - teenage dream
    one love people get ready - bob marley
    start me up / livin on a prayer - the rolling stone / bon jovi
    stop! in the name of love / free your mind - diana ross / en vogue

    --- spoiler ---

    --- 2x06 spoiler ---
  • hali hazırda bir christmas bölümü beklemekte bizleri. 10. bölüme denk gelecek olan christmas bölümünün adı sue the grinch. hatta glee: the music, the christmas album adı altında yeni bir soundtrack albüm de çıkacakmış yakında.
    bölümde söylenecek ve doğal olarak albüm içinde de bulunacak olan şarkı listesi de açıklanmış. albüm 16 kasım'da piyasada.

    1. we need a little christmas (mame müzikalinden - angela lansbury)
    2. deck the rooftop
    3. merry christmas darling (carpenters)
    4. baby, it’s cold outside (frank loesser)
    5. the most wonderful day of the year (bir noel ilahisi, doğal olarak söyleyenini bulamadım)
    6. last christmas (wham!)
    7. god rest ye merry gentlemen (noel ilahisi)
    8. o christmas tree (almanya menşeili bir noel ilahisi)
    9. jingle bells
    10. you’re a mean one, mr. grinch (how the grinch stole christmas! müzikalinden)
  • rocky horror picture show filmini izlemeden 2x06 rocky horror picture glee show bölümünü anlamak nederedeyse imkansız. bomboş ve saçma sapan bir bölümmüş gibi geliyor. bunu kendimden biliyorum. hem glee sonrası hem sözlükten okuduklarımdan sonra filmi izlemeye karar verdim. hayatımda izlediğim en iyi oyunculuğu içinde barındıran *, günlerdir kendimi soundtrack albümünü dinlemekten alamadığım, inanılmaz bir büyüye sahip (resmen bağımlısı oluyorsunuz özellikle dr. frank-n-furter karakterinin, evet bir travestiye aşık olabilmeniz mümkün bu filmde) müzikal kült film.

    daha sonra tekrar rocky horror picture glee show bölümünü izleyince gerçekten bölümün ne kadar mükemmel işlendiğini işte o an anlıyorsunuz. santana'nın sesiyle girişteki science fiction / double feature, finn ve rachel ikilisinin dammit janet, dr. carl'dan hot patootie - bless my soul ve tabiki en efsanesi emma'dan touch-a touch-a touch me performansları tadından yenmiyor. adeta bir şölen sunuyor bizlere.

    öncelikle sevgili glee ekibinden bana rocky horror picture show gibi bir efsaneyi kazandırdıkları için, yıllardır böyle bir kayıpla yaşamaktan beni kurtardıkları için minnetimi sunuyorum. ayrıca tim curry! bir travestiye aşık olunabileceğini, bağımlısı olunabileceğini gösteren usta oyuncu. muhteşemdin! kurt alınganlık yapmayıp bu rolü oynasaydı kesinlikle daha da efsaneleşecekti onu sevenler için ama yapmadı. eh kendi kaybetti.
hesabın var mı? giriş yap