• murat şeker'in 2018'de vizyona girecek olan filmi. demet akbağ, zafer algöz, enis arıkan gibi oyuncular başrolde.
  • 23 şubat'ta vizyona girecek film.
    fragmanından çok hoşlanmadım.
    oyuncu kadrosunu başarılı bulsam da filiz ahmet olmasa sinemada izlemeyi aklımın ucundan dahi geçirmeyeceğim bir film.
    kendisini izlemeyi öyle özledim ki vizyona girdikten sonraki ilk fırsatta filmi izleyeceğim.
  • filmin galasından çıktıktan sonra bildiriyorum. film ne we're the millers, ne de vacation çakması, gayet özgün bir senaryo. hayatından sıkılmış ve evinde çakılı kalmış bir ev hanımının psikiyatr tavsiyesiyle ailesiyle tatile çıkması ve mahsur kaldıkları köyde eylemciye dönüşmesi anlatılmış. film, durum komedisi içeren sahneleriyle ve aile esprileriyle eğlenceli olmuş. ufaktan politik göndermeler yerinde ve kararında denilebilir. murat şeker filmlerinin kişesi sosyal medya bu filmde de kendisini göstermiş. filmin en dikkat çekici karakteri, sahneleri az olmasına rağmen “cem nanay” adlı psikiyatrı oynayan enis arıkan olmuş. ailenin ergeni rolündeki ali keçeli de oldukça başarılı. gayet eğlenceli ve komik bir film, paranız boşa gitmeyecektir.
  • her videodan once mantar gibi 2.5 dk'lık fragmanı cıkan film. hayır bir de reklamı atla butonu da yok. inat edip videoları izlemedim. filmi de izlemeyeceğim.
  • fragmanında bütün filmi vermişler zaten daha fazla da birşey olduğunu sanmıyorum.
  • ortalama bir türk filmi. kafa dağıtmak için izlenesi ayrıca fragmanlarda ve afişte vurgulandığı gibi sadece yol macerası üzerine kurulu bir film değil. tatil kısmı senaryonun gideceği nokta için sadece bir araç olmuş. son çakallar fiyaskosundan sonra murat şeker dersine biraz çalışmış. türk usulu vacation gibi başlayıp yüksel aksu tarzı bir ege komedisine evriliyor film. kolay izleniyor. sürekli zorlama bir güldürme çabası da yok. tempo köy kısmına kadar biraz sarksa da köy sahnelerinde toparlanıp rotasını buluyor. demet akbağ başrolde. zafer algöz biraz daha geri planda olsa da metin el verdiğince elinden geleni yapmış. eli yüzü düzgün. beklentiyi yükseltmeden keyifli bir 2 saat geçirten aile komedisi olmuş kısacası.

    ayrıca artık yaşlılık emaresi midir nedir bilmiyorum ama güldürmesi amaçlanarak çekilmiş girişteki ailecek yemek sahnesinde anne karakterinin önündeki köfteleri oğluna paslaması gözlerimi doldurmuştur. anneler candır. işe, akadaşa, eşe ayırdığımız vaktin bir kısmını hatta daha fazlasını her zaman onlara da ayırmalıyız. hakları ödenmez.
  • filmi izledim ve demet akbağ'ın içinde olduğu çok kötü bir proje olmuş. sanırım hedef kitlesi çocuklar ve yaşlılar zira en b*ktan espriler bile müthiş kahkahalara sebep oluyordu. ayrıca salonun hınca hınç dolu olmasının sebebi de sanırım oyuncu kadrosuydu.
  • yeni türkiye’den kesitler var filmde. bir çok sosyal mesaj var. kendi halindeki bir ev hanımının bile bu ülke ve ülke insanı için yapabileceği şeyler olduğundan bahsediliyor. ülkemiz için çok değerli olan zengin zenginliklerimizin korunması, köye, köylüye destek verilmesi, köylerimizin yanında olmamız gerektiği vurgulanıyor. bu vurgu izmir marşı eşliğinde yapılıyor. filmi beğendim, duygulandım, filmde milliyetçilik, halkçılık gibi milli duygular işleniyor. milleti filmde ağlatmak için oyuncuların dudak titretmesene gerek yok yani! ( bu lafım yapımcılara !)
  • pazarlaması iyi bir film. yapımcılarının türk insanı karavanla da tatil yapabilir falan gibi açıklamalarından sonra filme gideyim bakalım dedim. aile büyüklerini de aldım ki karavan hayatını tanıtmak biraz heveslendirmek istedim ne yalan söyleyeyim.

    filmde karavan 4 kişilik bir ailenin arabası gibi kulanılıyor. karakterler ilk durakta evde kalmak istiyorlar ama kalamayınca dertleniyorlar. karavana pis, aşk yuvası bilmemne yakıştırmaları yapan anne karakteri yüzünden karavanda kalma sahnesi görmüyoruz.

    karavan yolda bozulup film zeytinlikleri kurtaralım temalı başka bir filme dönüşüyor. hadi karavan bozulunca karavanda kalamıyorlar burası mantıklı. peki aile babasının karavan dururken her şey dahil bir tatil köyünde 3 gece 4 gün tatil planı yapması ve bunu satın alması nasıl bir mantıktır?

    saçma sapan çok film izledim ama bunun gibisini görmedim. zaten pazarlamaya bu kadar abanmalarından anlamıştım. çakallarla dansın yönetmeniymiş yönetmen oradan da anlamalıydım belki..

    black panther üstüne bu filmi izle sonra türk sineması neden böyle diye hayıflan...

    yine de elimden geldiğince türk sinemasına destek vermeye devam edeceğim.
hesabın var mı? giriş yap