• --- spoiler ---

    şahsi kanaatime göre georgina kesinlikle gossip girl değil. bence asıl gossip girl, dünkü bölümde gözümüze sokulmaya çalışılan cateringçi sarışın abladır ki o da zaten gerçek charlie rhodes'dur. sonunda nate'len evlenir bu
    demedi demeyin.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    dan-blair ciftinin jfk havalanindaki resimleri icin buraya: http://www.tvline.com/…rl-season-episode-14-photos/
    514- the backup dan, blair-dan agirlikli ve cok eglenceli bir bolum olacak.

    chuck-blair askini tutkulu oldugunu dusunup sevmeyi katilmasam da bir derece anlayabiliyorum, cogumuz wuthering heights gibi romanlari zorla da olsa okuduk, etkilenenler olmus olabilir. ama chuck'la dan'i kiyaslayip chuck'in dan'den daha iyi oldugunu cikarabilmeyi asla anlayamayacagim. gerci dan'in serena'yla birlikteyken georgina'yla oldugunu dusunecek kadar dikkatsiz diziyi izleyen biri chuck'in blair'i oteli karsiliginda amcasina sattigini, blair'i ata benzettigini, belki de o sirada blair'in hayatta en nefret ettigi insanla birlikte oldugunu, hatta ofkesini yenemeyip basinin uzerinde cam kirdigini unutmus olabilir. blair'in dan'e hic bir sey hissetmediginden de cok emin olmayin, bir kac bolum sonrasi sizi sasirtabilir.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---
    100. bölümü itibariyle iyice spin up yaptı. chuck'a üzül üzül üzüllll bi hal oldum. vera wang gelinlik ve taç hissiyatımı daha da arttırdı.
    dan'in yırtık dondan çıkar gibi hallerine kıl oluyorum. sevmiyorum seni dan.
    şu blair de bi titresin kendine gelsin. yoksa iş işten geçecek.
    serena sen de tam looser oldun günah.
    georgina için yeni gossip girl falan denildi sanki. yani bu zamana kadar olanki değil. yeni sürüm.
    louis sen de az mavi kan değilsin hani.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    ellibeştane şut olur da biri mi gol olmaz be anlamıyorum ki! chuck - blair sahnelerindeki şarkılar çok güzel tamam, kabul ediyorum bu kadar güzel başka çift yok, hüzün hüzün diye bağırmak istiyorsunuz anlıyorum, ama yeter be artık güldürün bi şuncağızların yüzünü.

    ayrıca grouplove - slow çok yakışmış efendim ikilinin sahnesine. tebrik eder, isteklerimin yerine getirilmesini arz ederim. amin.

    --- spoiler ---

    edit: bi de bi de bi de ilk sezon ve yamulmuyorsam ilk bölüm soundtrack albümünde yer alan bir şarkıyı yeni versiyonuyla 100. bölüm şerefine tekrar kullanmışlar. valla ilk sezona gittim gittim geldim. hoş olmuş. afferim.
  • öncelikle, dizinin müzikleriyle ilgilenen kişiye aslansın kralsın 10 numara bir insansın diye haykırmak istiyorum. bu şarkıyı verdikleri sahneye şarkının uyumu muhteşemdi.

    http://www.youtube.com/watch?v=8zkbwzblzsi
    --- spoiler ---
    gelelim 100. bölüme en kötü kabuslarımdan biri olan dan blair ilişkisi için bütün alt yapıyı attılar, kahrımdan ölebilirim. chuck ve blair aşkının esbab-ı mucezi chuck'ın yaptığı bütün kötülüklerin, hatta aralarında asla affedilemez olanlarının ötesinde bir şeyin blair tarafından gerçekleştirilebiliyor oluşu vardı ki o da şudur: blair en zoru başarıyor onu olduğu gibi kabul edebiliyordu. herkes bunu yapsın en iğrenç şeyleri bile affetsin demiyorum. bunu yapabilmek zordur. hangimiz en ufak bir rötuş dahi atmak istemeden bir ilişki yaşadık, dürüst olalalım? ama chuck bu denli gerçek bir aşkla severken, ve yaptıklarından zaten pişmanken, blair onun kötülüklerine rağmen delicesine aşıkken adam resmen ermeye, nirvanaya ulaşmaya yakınken, blair'i sümsüklerin efendisi dan humphrey ile sevgili yapmaları , şayet yaparlarsa benim gibi chuck ve blair için diziyi seyreden yüz binlerce insana haksızlıktır, zulümdür. chuck ve blair birbiri için yaratılmış iki insan tıpkı rhett butler- scarlett o'hara çifti ve diğer ihtiraslı, tutukulu, sıradan kalıpların dışında yaratılmış karakterler gibi.

    loui herkesin nefret ettiği benimse hak verdiğim, hala sevdiğim bir adam. başlardaki melek gibi adamı yaşadığı şeylerin bir şeytana çevirmesi kaçınılmazdı ve oldu. onun yerine kendinizi koyun her şeyi uğruna göze aldığınız kişinin hayatında bir yedeksiniz. en iyi yardımcı erkek oyuncu dalının alternatifsiz kazananısınız...
    el insaf kim olsa çıldırır! ayrıca loui kraliyet kıyafetlerinin içinde muhteşem görünüyordu, o kısmı her seferinde vurgulamak ihtiyacı duyuyorum.

    gossip girl'ün georgina olması dizinin içine eder, dolyısıyla hiç sanmıyorum onun olduğunu.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    dan ne ki ya? eskiden dizinin ortam orospusu nate idi. şimdi dan oldu. herkesle bir şeyler yaşadı maaşallah. eskiden sıkıldıkça vanessaya sarıyodu, şimdi o da yok, bence bu boşluk sürükledi onu blaire. hem de şimdi serenaya hiç aşık olmamıştım o kadar sevmemiştim ayakları yapıyor ya, bi kalk git dan. malsın sen. lümpensin ayrıca. ben de malım o ayrı.

    ayrıca ben beğenmedim 100. bölümü. çok kuru geldi. bir şeyler eksikti sanki.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    her ne kadar chair ci bir insan olsam ve loui denen heriften hazetmesem de, blairin yaptığı onca salak şeyden sonra "oh olsun" dedim. bütün dünya önünde koskoca prensi rezil et, sonra "ay çok özür dilerim, bir daha olmicak, bla bla bla..." de. zaten bu olayın üzerine loui nin blair ile evlenmeyi kabul etmesini bile hazmedememişken içindeki sinsi şeytan ortaya çıktı ve blair e ayarı verdi. etme bulma dünyası, sen git chuck gibi bir adama bu kadar acı çektir sonra prenses olacağını san.
    loui lafım sana; içinde dark side a kaymış büyük bir benlik görmekteyim. böyle kal! bu dizinin bir kötü karaktere ihtiyacı vardı, cuk diye oturdun.

    --- spoiler ---
  • --- 5x13 spoiler ---

    gossip girl = georgina sparks

    --- 5x13 spoiler ---

    zöge edit : tamam lan değilmiş, sadece ele geçirmiş gg'yi.
  • jenerik müziğini feci derecede (bkz: samurai jack) çizgi filminin jenerik müziğine benzettiğim dizidir.

    samurai jack jenerik müziği için
    gossip gril jeneril müziği için
hesabın var mı? giriş yap