• http://www.gozlukcu.net/ adresinde ikamet edip gözlük dikeyinde faaliyet gösteren eticaret sitesi. piyasada 360 tl'ye satınalınabilen oakley holbrook marka/model gözlüğü kargo ile birlikte 260 tl'ye satınalmamı sağlayan sitedir. siparişimi aynı günün mesai bitiminde denizli'den kargo'ya vermişlerdir.

    ha bu arada paketten bir de hediye gözlük temizleme spreyi çıktı.
  • 16 eylülde verdiğim sipariş hakkında 2 defa mail yollamama rağmen dönüş yapmayan site, korkuyorum sözlük.
  • 21 ocakta verdiğim sipariş, bugün elime ulaştı. zaten yurtdışı siparişi olduğu belirtilmişti, 3 hafta geliş süresi olduğu da yazıyordu. canlı yardım da anında cevap verdi. faturası ve garantisi içinde, iyi paketlenmiş, sorunsuz bi şekilde elime ulaştı kargom. başka bir gözlükçüde 480tl olan gözlüğü 315tl'ye aldım burdan. ben çok memnun kaldım.
  • güneş gözlükleri ansiklopedisi gibi bir site. bir markanın bütün modellerinin en detaylı ölçü, tip, malzeme bilgilerine kadar vermişler. karşılaştırma yapmak için çok kullanışlı.
  • 2 kez alışveriş yaptığım ve güvendiğim sitedir. fiyatları piyasaya göre çok uygundu. yurt dışı siparişi olduğu için ürünler 1 ayda elime ulaştı diyebilirim ama uygun fiyata almak benim için daha önemliydi sorun olmadı. o değil de sanırım kapanmış ulaşamıyorum. umarım yeniden faaliyete geçerler. beğendiğim almak istediğim modeller var duy beni gözlükçüm :)
hesabın var mı? giriş yap