• lawrence north lisesinde forma giyen 2.15lik yetenekli pivot.. şu anda 16 yaşında ve ajanların en önemli gözdelerinden biri haline geldi kısa sürede.. lige girince 4-5 sene içinde kasıp kavurması beklenen yetenekli bi adam..
  • nba takımlarının kendi renklerine bağlamak istediği 1 numaralı basketçi. 2.13 boyunda kucuk dev.
  • ersan ilyasova'nın da katılması beklenen 2006 draftında 1.sırayı almasına kesin gözüyle bakılan genç yetenek..david robinson tarzında olduğu söylenmekte.. bekleyip göreceğiz..
  • yeni kurallarla en az bir yil universite'de oynamasi gereken oyuncu. ohio state'de oynamaya kara vermistir. kendisiyle ayni donem icinde ohio state'e katilacak mike conley (ayni zamanda oden'in liseden takim arkadasi) , daquean cook, david lighty'nin yanina thaddeus young da eklenirse yeni bir fab-5 gormek mumkun olacak.
  • ohio state'de freshman iken 2006 dünya şampiyonası ve 2008 olimpiyatları için oluşturulmakta olan dream team'in aday kadrosuna dahil edilen genç bir ayı cüssesindeki basketbolcu.
  • 2007 nba draft'inin muhtemel 1 numarası.dua ediyorum tombaladan new jersey nets çıksın diye

    http://www.nbadraft.net/…ncp/profiles/gregoden.html
  • 23 ocak 1988 doğumlu aşmış pivot. nba'in yaş sınırlamasının adil olmadığını söylemesiyle bu sıralar yine manşetlerde.
  • murat murathanoğlu tarafından wilt chamberlain, kareem abdul-jabbar, hakeem olajuwon, shaquille o'neal gibi dönemlerine damga vurmuş pivotlarla anyı kefeye koyulan insan azmanı. videolarında görüldüğü üzere sadece boy olarak değil en olarak da iki katı olduğu rakiplerinin üzerinden hayvanca smaçlar vurmakta, hatta arkadaşına yapılan bir alley-hoop pası onun üzerinden kaparak smaçlayacak kadar abartmaktadır olayı. blok konusunu ise atlamak olmaz tabiki. çok hızlı geri dönebildiğinden fake yedikten sonra hemen dönüp blok koyabiliyor bu arkadaşımız. tabi bunları lise de yapmak kolay, aynı hareketi iverson'a yapsın ben gidip vericem madalyasını. 2007 draftında birinci sıradan seçilmesi lebron'un 2003'de seçilmesi kadar kesin gözüküyor. takımların şu anki durumlarına bakarsak en kötü galibiyet yüzdesi için en büyük aday knicks olsa da, lotaryayı kazanmaları durumunda isiah amcanın bu evladımızı bir pivot için gereğinden fazla uzun bulacağından draft etmeyeceğine inanıyorum.
  • anası oğlum okuyacak büyük adam olacak dediği için kendisini 2010'a kadar bekleyeceğimiz söylentileri ortalarda dolaşmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap