• yakında başımıza gelecek olan doğaüstü olay. maalesef kesin bilgi..

    biz internet için zaten ödeme yapıyoruz ama paşalar whatsapp üzerinden konuşma yaptığımızda ekstra ücret alacaklar. türkiye gibi sürekli şirketlerden yana olan ülkelerde normal. ne olacak, devlet, hukuk bizden mi yana olacak yoksa yüksek vergi veren şirketlerden mi?

    şimdi bok atıyorum ama yurt dışında nasıl oluyor/ olacak onu da bilmiyorum. bildiğim bir şey varsa aleni haksızlık bu. ben senden aldığım internet ile canım ne istiyorsa onu yaparım. ama ülkenin en tepesi bile kendi asli görevinin keyif kahyalığı olduğunu sanıyorken işimiz zor

    edit: valla üzülerek dalga geçildiğini görüyorum. üzüntüm dalga geçmenize değil türkiye'de yaşıyor olduğunuzu unutmanıza. şimdi capsleri alıyorum. zamanı gelene kadar ne kadar taşak geçebiliyorsanız geçin. çünkü son gülen olarak iyi taşak geçeceğim:

    edit 2: (burası bu ay sonuna doğru yasal düzenlemeler yapılınca taşak geçmek için ayrılan kısım)

    not: gençler ben sözlüğe yazar olalı 10 yıldan fazla oldu. troll olmak için bu kadar beklemem komik olur. ayrıca bu ücretlendirme hepiniz kadar beni de etkileyecek. şirketlerden birinin hukuk departmanında bununla ilgili ciddi bir çalışmaya denk geldim. hatta ben de onlarla taşak geçtim ama durum ciddi. yanlış hatırlamıyorsam 0,16 lira yani 16 kuruş dakika başına bir ücretlendirmeden bahsediliyordu. umarım böyle bir düzenleme yapılmaz. ama yapılırsa da çok şaşırmayın. bir yazar hindistan'da böyle bir uygulamanın olduğunu söylüyor. türkiye olunca mı şaşırıyorsunuz?

    son olarak ücretlendirmeyi ben yapmıcam lan. bana kurulmayın.
  • (bkz: tespit sıçmak)

    edit: gsm şirketleri böyle bi çakallığı ancak ilk başta whatsapp bu kadar yaygınlaştığında yapabilirlerdi. o zamanda boyunların ölçüsünü alıp vazgeçerlerdi. ki gsm şirketinlerinin arasında ölümüne rekabet var. böyle bi dayatmayı hiç bir gsm şirketinin totisi yemez. gelecekte ne olursa olsun olacak olan şu, paket fiyatları aynı kalır, daha fazla internet paketi, daha fazla konuşma daha fazla sms gelir.
  • mümkünatı olmayan uygulama. olsa olsa twitter, facebook paketleri gibi whatsapp paketi de çıkarabilirler şu kadar mb ücretsiz falan diye.
  • whatsapp'ı gözünde büyütmeyen kişilerin üzülmeyeceği olay. bunun tangosu var, gtalkı var zibilyon çeşit benzer program var.
  • zamanla memlekette yazilim dehalarinin cikmasina sebep olabilecek uygulama.

    adamin biri yeter la amk bu kadar para verdigimiz deyip, "muhabbetegel" diye bir yazilim ortaya cikaracak misal ki vergiciler babayi alsin.
  • bi siktiriniz gidiniz dediğim olay.viber'dan millet nasıl konuşuyorsa whatsapp'den de öyle konuşur.

    kaldı ki telefon dakikalarının artık çoğu kişiye yettiği (bana fazla bile geliyor) bir ortamda internetten konuşmaya gerek yok.hadi gerek var skype'a da mı para alacak adamlar ?
  • beni geçmişe götüren iddadır, 10 sene önce msn paralı olacak derlerdi, 5 sene önce facebook paralı olacak denirdi. yaşlanıyoruz lan.
  • program üzerinden ücretlendirmenin olanaksızlığı yüzünden port numarasına ücret konulabilir ancak bu kez de programlar başka portlara kayarlar ve yine ellerinde patlar.

    genel veri alış verişi üzerinden ücretlendirme dışında bir yol bulunmayan hamle.
hesabın var mı? giriş yap