• guzel olmasi pek muhtemel olmayan durumdur kanimca. herkes annenizin ne kadar guzel oldugunu soylerken kiza dusen maximum iltifat " ay ne kadar seker sey" olabilir. ayrica bu gibi bir durumda anasina bak kizini al demek kimi erkeklerce hos bir surpriz olmayacaktir.
  • hadi ben bu duruma yıllardır alışmıştım da abimin karısının ne suçu vardı da düğün gecesi ''kayınvalide gelinden güzel valla'' şeklinde bir hakarete maruz kaldı.
    annemdeki gözler bende olsaydı elliyi yüz yapardım kanımca...
  • arap atı gibi sonradan açılacağınıza da işaret olabilir, umutsuz yaşanmıyor.
  • çirkin ördek yavrusu tamlamasının manalarından birisine delalet etmekle birlikkte, söz öbeği ile ananın güzel olması karşılanmaz. *
  • iki şekilde sonuçlanabilir tabi ki. üstüne bir de abla anneye benziyorsa dolayısıyla çok güzelse, bütün hayatınız sizden çok güzel kadınlarla yaşayarak geçer. sonuçlardan biri benim gibi güzelliklerini takdir etmek ve buna alışarak yaşamaktır. ikincisi ömür boyu sürecek bir kıskançlık ve kompleks sahibi olmaktır. benden güzel olmalarına alıştım. hatta bana özgürlük sağlıyor. gözlerin üzerimde olmasını hiç sevmedim. hep utangaç ve çekingen biriydim zaten, güzellikleri ben de olsa hayatım daha zor olurdu ve bunlardan bağımsız olarak bu dünyada gerçekten sevdiğim tek insanlar. ulan bir de benden zekiler. neyse ki hayatım onların öğütlerini dinleyerek geçtiği için daha az duvara çarptım.
  • "because newer is not always better..." oldversion.com
  • anne kişisinin genç kızlık fotograflarına bakıldığında hüzünlenme nedenidir.

    "-anne nerde çekilmiş bu ya, çiçekten taç var kafanda?
    +1982 senesinin kiraz festivalinde kiraz güzeli seçilmiştim ben, o fotograf bu."

    kadere karşı gelinmiyor.
hesabın var mı? giriş yap