• 13 haziran 2004'te her sene duzenlenen sokak festivalinin yedincisine ev sahipligi yapmis olan mekan.basina ve sonuna birer sahne kurulmus,butun gun canli muzik icra edilmistir.arada kalan sokak sinirlarinda ise rastlanan seyler sunlardir:ilk olarak gozume carpan mohikan dede,marjinallikte sinir tanimamis olan yuzlerce insan,prostat kanserine dikkat cekmek amaciyla soyunmus,kafasinda bi maskeyle dans eden amcalar,aman kardes haight'tayiz ne de olsa diyip orta yerde ot icen onlarca insan,yol boyunca kurulmus onlarca yemeksel ve sanatsal stant,4 dolara satilan su,let's cook bush afisleriyle dolanan tipler,gunesin ve biranin etkisiyle kendinden gecen ve sapitan insanlar,sokakta bulunan evlerin cogunda yapilan ev partileri balkondan nispet+canli muzik yapan allahin guzel kullari,burnundan iceri civi cakarak milletten para toplayan bi gerzek ve ona allah versin,you're sickdiyen ben.
  • san francisco'da alternatif gencligin takildigi, zamaninda hippilerin merkezi olarak anilan, simdiyse biraz pahali olmakla beraber guzel dukkanlarin ve sirin cafe ve barlarin bulundugu, bir yandan da artik turistleri ceken bir bolge oldugu icin eski hippi halinden cikip yeni "alter genclik" yeri haline gelmis olan, golden gate park yolunda, uzunca bir sokak. (bkz: haight ashbury)
  • ferrariye sirtini dayayip uyumus kalmis bir evsizi gorebileceginiz yerlerden biri,belki de teki
  • yolda yururken arabalarin size yaklasip, icinden insanlarin "do you need herb" diye sorduklari yerdir. yani ebegumeci boldur.
  • buradaki evsiz barksiz hippiler aslinda sokakta degil bir toplanma merkezinde yatiyor ve hepsi birbirini ismen taniyor acayip bir ortam. bazilari evsiz barksiz da degil ama meyilli boyle kopuslarda kimseler.
    evet her yoluma cikan insanla konusuyorum.
  • market street'ten baslayip golden gate park'a kadar giden bir cadde. bir cumartesi gecesi bu caddenin ozellikle ust taraflarinda bulunursaniz en az 20 kisi size ot satmaya calisabilir.
hesabın var mı? giriş yap