• itü sözlük'te gördüm ben. haber şu bak,

    hakan ural ve sibel can'ın kızları melisa ural facebook'tan öyle bir fotoğraf paylaştı ki görenleri hayrete düşürdü.

    ayaklıgazete.com'un haberine göre, ünlü sanatçı sibel can'ın hakan ural ile olan evliliğinden dünyaya gelen melisa ural facebook hesabından babasıyla dudak dudağa çektirdiği fotoğrafını paylaştı. bir asansörün içinde baba kızın dudak dudağa çekilen fotoğrafı şaşkınlık yarattı.

    bu da link

    kimseyi ilgilendirmez sanırım. ne bileyim.
  • nihayetinde bu ikisinin özel hayatıdır, adam gelse "sanane yarraam" dese valla söyleyecek laf bulamam.
    lakin şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bence aile içinde böyle sıvı değişimi içerecek aktivitelere girmek doğru değildir. bahsi geçen iki kişi arasında eminim bu öpücük kesinlikle cinsel çağrışımları olmayan masumane bir busedir lakin bunun normalize edilmesi çocuk istismarının önünü açabilir. ülkemizde aile içi taciz ve istismar almış başını gitmiş bir olay. özellikle babaların kızlarına yönelik istismarı oldukça yaygın. bu bağlamda bu tür toplumsal bariyerlerin (ki genel olarak toplumsal bariyerlerin karşıtıyımdır) çocuk istismarının önlenmesinde efektif olduğu bir gerçektir. bu sebeple babalar kızlarını dudağından öpmesin bir zahmet ki istismara yönelik öpücükler fark edilir olsun.
    bir de bu kızımızın bu fotoğrafı çekip paylaşması da çok sağlıklı gelmedi bana. insanın aklına hemen elektra kompleksini getiriyor.
  • dil değmediği sürece problem olmayan olay. şimdi dağılabilirsiniz.
  • asansörde yapıldığı için şahsıma daha bir ilginç gelen olay. öpmesin veya öpsün demiyorum ama asansör yanlış şeyler çağrıştırabilir.

    sonradan gelen edit:

    neden asansör ? diye mesaj atanlar oldu. *

    şöyle açıklayayım ;

    fotoğraf karesi, asansör fantezisi kapsamına girdiği için fotoya bakan kişide yanlış düşünceler oluşturabilir.
  • sibel can'ın da oğlu engincan ural ile dudak dudağa öpüşerek cevap vermesini bekliyoruz. sözlükteki ilkokul bebeleri hemen parmaklarıyla işaret edip bağırsınlar diye: "örtmenim dudaktan öpüşüyolaaaaaar..."

    (bkz: hakan ural)
    (bkz: melisa ural)
    (bkz: insanları rahat bırakın)
  • üstlerinde kat kat montlarla şu yaz sıcağında kışı özletmiştir.

    http://www.habera.com/…...dudaga-haberi-159501.html
  • sayesinde avrupalıların ailecek dudak dudağa öpüştüğünü öğrendiğimiz olay

    (bkz: hiç avrupalı değilsiniz)
  • bildiğin ensest ilişki başlangıcı olmuş. tabi saygımız var herkese kim ne yaşarsa umrumuzda değil de. ama bunu haberleştirenler yorum yapmamızı meşru kılıyor.

    güzel bir kare olmuş. bildiğin gözü falan kapatmışlar abi ...

    (bkz: bol şans)
  • kimseyi ilgilendirmeyecek olay. insanların özgürlüğüne müdahale etmek yanlış. fakat olay da çok garip, "ne var yani bunda hiçbir şey yok" denilecek cinsten değil..
hesabın var mı? giriş yap