• hamilelik esnasında (özellikle 4. ve 5. aylardan sonra) kadınların vücut yapıları değiştiğinden, uyumak gibi çok basit bir eylem bile onlara hayatı zindan eden bir etken haline dönüşebilir.

    oluşan bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak ve kadınların bu evrede rahat uyumalarını sağlamak adına hamile yastığı diye bir şey geliştirmişler.
    (büyük ihtimalle isviçreli bilim adamları araştırmış, japonlar da geliştirmiştir)

    oldukça büyük bir yastıktır. bazen yatakta fazladan biri varmış hissi yaratır, gereksiz tribe sokar adamı (bkz: hamile eş ile uyumak).
    piyasada çeşit çeşit, boy boy satılır.
    yatarken omurgayı destekler, bacakları rahatlatır. karın bölgesini korur.
  • eşlerin arasına kara kedi gibi girer. bu kara kedinin yataktan çıkması ise ancak kocanın cinnet geçirerek yastığa saldırmasıyla mümkün olur.

    the back up plan adlı j. lo filminde de görebilirsiniz, bu yastıkları. ben ilk kez orada görmüştüm de...
  • hakkında yorum yapmanın sakat durumlar yaratacağı yastık
  • u veya çengel şeklinde olanları var bu yastıkların, u şeklinde olan denenmiş ve hüsranla sonuçlanmıştır. kısa zamanda çengel denenecektir. nereye dönerseniz dönün uyuyamıyorsunuz çünkü. bir gün uyumak için bile almak isteyebilirsiniz. 4-5 aydan sonra kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • dünyanın en iyi icadı. yatakta, koktukta, orda, burda, her yerde.. o kadar alıştım ki kendisine onsuz bi hayat düşünemiyorum bile. doğumdan sonra da vazgeçebileceğimi sanmıyorum. u şeklide olanları bilmiyorum benimki e-bebekten alınan büyük bumerang şeklinde bi yastık. sanırım içi armut koltuklarının içindeki materyal. çok rahat çok konforlu. kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • (bkz: uyku arkadasi)
  • u şeklinde olanları yüzüstü yatma alışkanlığından vazgeçmek ve yan yatmaya alışmak isteyenler için birebir. üç ay kadar bu yastığı kullanınca, bir ömür öğrenemediğin yatış pozisyonunda bu yastıksız da kalabiliyosun.
  • yatakta geniş yer kaplamasından ötürü kocalarınızı çok mutlu etmeyen hamile yastığı....
  • evde hamile olmamasına rağmen aldığımız, sevdiceğim ile ikimizin de fibromiyaljiden muzdarip olmamızdan kelli ikinciyi de mi alsak diye düşündürten bence standart yastık olması gereken yastık çeşidi.
    peanust'taki linus'un battaniyesini bırakmaması gibi evin içinde nereye gidersek o da bizimle geliyor. kimin icadıysa sevgilerimi gönderdim kendisine.
  • başarılı ürün. enseyi omurgayı destekliyor. benim gibi genelde cenin pozisyonunda yatan birine çok yardımcı olmuştur. yarım ya da çeyrek olanları da denedim, hayır tam boy olanları her türlü soruna çözümdür.
hesabın var mı? giriş yap