• isveç yapımı film. carl hamilton'ın isveç yapımı gps sahip füzelerin ortadan kaybolması üzerine silah tüccarlarının peşine düşmesini anlatıyor.
    jan guillou'nun kitabından senaryolaştırılan filmin yönetmesi ise kathrine windfeld.
  • öyle ağır aksiyon barındırmasa da ve bilindik bi konusu olsa da, ortalamanın üsünde bir ajan filmi. bu sefer amerikalılar'ın nasıl dünyayı kurtardığını değil, isveçli ajanın amerikalıları, somalilileri falan nasıl dize getirdiğini izliyoruz. ortalığı karıştırmalarından dolayı amerikalılar'a baya bi giydirilmiş ama öyle vasat bi film değil, bilindik bi konuya sahip olsa da en azından daha önce başka filmlerde işlenmiş bi konuyu, isveçli bakış açısıyla izleme şansı sunuyor.

    bir de filmde microsoft ve samsung reklamı yapılmış bi kaç sahne;

    http://i.imgur.com/tuvoi.jpg
    http://i.imgur.com/tyd9z.jpg
    http://i.imgur.com/g2ens.jpg
    http://i.imgur.com/yejwg.jpg
  • --- spoiler ---

    omzundan kurşun yiyen bir elemanın dakikalar içinde usulcacık ölebileceğini anlamamızı sağlayan, isveç yapımı bir film. adamın canı burnundaymış meğersem.

    --- spoiler ---

    izlencelik alternatifler varsa onlara yönelin lütfen.
  • aksiyonu biraz fazla daha olsaymış kalite yukarı çıkıp level atlayabilirmiş oysaki, içerisine biraz aşk, biraz dram, biraz fazla diyalog koyarak filmi vasatta bırakmışlar, güzel bir casus, aksiyon filmi çıkacakken vitesi düşürüp finalde sönük kaldı, çok konuyu birbirine bağlayalım derken tadı kaçan bir yemek olmuş, potansiyeli varken heba edilen bir yapım...
hesabın var mı? giriş yap