• her zaman sempatim olan bu oyuncuyu kanlı canlı gözümün önünde görünce tarzı bana sürpriz olmuştur. spor ayakkabı, şort ve yelek giyen bu hanım yaşından oldukça genç göstermekte,canlı renkleri kullanmakta ve acayip enerjik olmaktadır. 20-22 yaşları arasındaki oğlunun tatlılığını kimden aldığı ise apaçık.
  • nuri bilge ceylan 'ın cannes film festivalinde de boy gösterecek son filmi üç maymun 'un baş kadın oyuncusudur kendileri...
  • cihangir'de oturmakta olan oyuncu, bircoklari gibi... su siralar cannes telasi ve heyecaninda olsa gerek.
  • sonunda degeri bilindigi icin cok sevindigim oyuncu. tiyatro tamam, ama sinemada hic yer almadi, tv'de de komedi dizilerinde, yan rollerde kullandilar, ve simdi zor oyuncu begenen, dunyada iyi taninan bir yonetmen olan nuri bilge ceylan'in yeni filminde basrolu kaptigi gibi solugu cannes film festivali'nde alacak. high definition trailer'i indirdim de, oyle guzel fotograflar vermis ki, bakislariyla cok sey anlatmis. umarim sinema macerasinin gerisi gelir.

    http://www.gettyimages.com/…h.aspx?eventid=80833551
  • cannes'dan gelenler haberlerden sonra hakkında daha da sevindiğim ve sonunda hak ettiği yere geleceğine inandığım aktris. eleştirmenler o kadar beğenmişler ki en iyi kadın oyuncu dalında ödül alabileceğini bile düşünüyorlar. kırmızı halıda ne derece güzel ve zarif gözüktüğünü söylemeden geçmeyeyim. hele üzerinde bir kıyafet vardı ki, tasarımını kim yapmış bilmiyorum müthiş gözüküyordu o elbise içinde. umarım cannes'dan sonra yolu açılır ve başarısının arkası gelir.
  • senelerce devlet tiyatrolarında "bir gün kendimi gösterebilir miyim acaba?" diye hayaller kurmuş olduğundan emin olduğum ve sonunda eline fırsat geçtiğinde bunu en iyi şekilde değerlendirmesini hiç de tuhaf bulmadığım tiyatro sanatçısı.

    http://www.hurriyet.com.tr/…29.asp?gid=222&sz=89254

    gerçekten de çok yakışmış...
  • en son babalar duyar dizisinde evin en büyük ablası ve kadir'in saf karısı hulya, son zamanlarda da düğün şarkıcısı adlı dizide şükran rolünde izlediğimiz oyuncu ayrıyetten güzel kadın.
  • kendisini zaten senelerdir begenerek izlerdim, uc maymun gibi bir filmde oynadiginda da sevinmistim onun adina, ama simdi dis guzelligini ic guzelligiyle tamamladigini ogrendigim icin daha cok takdir ediyorum. 1999 depreminde tum ailesini kaybettiginde 16 yasinda olan bir kizin annesi, ailesi olmus, daha once baslamis oldugu oyunculuk egitimine devam etmesini saglamis. o kiz artik yurt ici ve disinda basarilar elde eden bir oyuncu olmus. sanatci dedigin işte boyle olmali.
  • 1999 depreminde anne ve babasini kaybeden ece dizdar'a, o günden beri manevi annelik yapan tiyatrocu.
  • istanbul dt'de prova öncesi tüm ekibe -yaklaşık 40 kişi- taze portakal suyu/gezi pastanesinden lezzetli poğaçalar ısmarlayan, kendinde olanı paylaşmayı seven, bedenini, sesini oynadığı role çok iyi yansıtan güzel kalpli, yetenekli aktris.
hesabın var mı? giriş yap