• baştan peşin peşin söyleyeyim mevzu yeni değil ve yine şunu da ekleyeyim bireysel silahlanma başlığında aynı şeyleri döne döne yazmak fayda etmediğinden konunun başlık açmaya değer olduğunu düşündüm.

    evet, silahsızlanın sevgili saftirikler. bakın kimler bireysel silahlanmaya karşı sizin yanınızda. kimler kan dökülmesin diye, ocaklar sönmesin diye silahsızlanma çağrısı yapıyor.

    hdp'li vekil besime konca

    osman baydemir

    figen yüksekdağ

    yanlış anlaşılma olmasın, söz konusu isimler bireysel silahlanmaya karşı. yani bildiğiniz av tüfeği, tabanca gibi hafif silahlar. yoksa bir yerlerden anti tank füzesi, keleş falan bulsanız sorun yok.

    bahaneleri de hazır. herkeste silah olursa iç savaş çıkar! e tabi silah sadece sizde olacakki hendeklerinizi tüm ülkede rahatça kazabilesiniz. kendileri açısından çok mantıklı değil mi?

    tehlikenin farkında mısınız sevgi pıtırcıkları?

    özet: bireysel silahlanma hem ailenizi korumanız için hem de gerektiğinde vatanınızı korumanız için gereklidir.

    100 senedir gururla andığımız sütçü imam'ın, hasan tahsin'in sivil olduğunu, milli mücadelenin sivillerin büyük desteğiyle başarıya ulaştığını unutmayın. avrupa'nın göbeğinde çok değil 20 sene önce yaşanan vahşeti hatrınızdan çıkarmayın.

    zamanında ne güzel söylemişler. savaşa hazır olun ki barış içinde sonsuza kadar yaşayabilelim.
  • pkk'nın rahatça istediği yerlerde haraç kesmesi için yapılmış çağrıdır.hdp de pkk nın siyasi kolu olduğundan kendi üstüne düşen görevi yapmaktadır.
  • son yıllarda duyduğum en kaliteli espridir.
hesabın var mı? giriş yap