• en güzel duyguların sahibi aşk şarhoşu sevgilidir. benimdir bu. her sabah sektirmeden, uyanır uyanmaz yazar sevdiceğine. ama öyle rutine bağlamaz. rutin kimsenin hoşuna gitmez. kimi zaman, sadece "günaydın" derken, kimi zaman "günaydın gecem, gündüzüm", "günaydın aşkların en güzeli, en sıcağı, en birtanesi" gibisinden romantikleştirilir. ha bunun yanında mesaj atmak elzem midir? değildir. rutine bindirmeyin demiştim. bazen de arayın olm. aramadan olmaz. hep ben atıyorum, niye o atmıyo diye de ergen triplerine girmeyin. yaş 15 felan değilse. akışına bırakın. gün gelir de o mesajı atacak kimse kalmazsa, o zaman görürsünüz kıymetini.

    edit: ne pis adamlarmışınız.
  • eski sevgili mertebesine ulaşması yakındır.
  • bir gün mesaj atmamaya başladığında ya da atmayı unuttuğunda başının eti yenecek olan sevgilidir aynı zamanda. "başkası mı var" imalarından, "sen beni sevmiyorsun artık" yorumlarına...
    halbuki hiç böyle bir incelik yapmamış olsaydı bu tür yorum ve suçlamalara maruz kalmamış olacaktı.*
  • bir süre sonra mesaj bile atmayacaktır.çok heyecanlanmayın.
  • dunyada tek basina savrulan yapraklardan farki olan insan.. millet buna salak vs diyecektir, klise olmakla suclayacaktir vs. asla vazgecmesin..
    ben hayatimda hic her gun gunaydin mesaji almadim.. hic atacak kadar yogun bi ilisk de yasamadim.. simdi yas otuzu vururken, zamaninda ezdigim ergenlerin ve asik olunca ergrnlesenlerin kiymetini daha iyi anliyorum..
    hayat bok gibi,her adimda sikilmemek icin gotu kurtarmak, her gun savasmak lazim.. butun bu riyakarligin egonun ve kalpsizligin arasinda birisi sabah uyannca ilk sizi dusunmus lan..
    bunun kiymetini bilin.. o sevgili ki, kolu bacagi kopsa bile hala asik asik bakilmayi hak eder benim gozumde..
  • yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal dedirten bir durum. attığınızda düşünceli olursunuz lakin sıradanlaşır bir süre sonra. abartmamak lazım diyenler olur mesela. atmayınca odun olursun. çok fazla alıştırıp atmayıncada şüphe okları üzerinize çevrilir. ne yapmak lazım takvim mi tutacağız amına koyım. bunun bir ortası yok arkadaş ne yapsan yaranamıyorsun en iyisi içinden geldiği gibi davranıp oluruna bırakmak. age of empires oynamıyoruz sonuçta strateji kasmanın lüzumu yok. bu kadar kompleks hale getiren geri zekalıların alınlarından öpüyorum.

    pazartesi - boş
    salı - atalım. birazda sıfat yerleştireyim.
    çarşamba - bugün biraz sıradan olsun abartmayalım.
    perşembe - boş geçsin bugün.
    cuma - dün boş geçti bugün kallavi bir şey at.
    cumartesi - boş geçsin çok şımartmayalım.
    pazar - bugün ara ulan ayı.
  • her gün bir gün öncekinden daha iyisini yapmaya çalışan sevgilidir. yalnız ne yaparsa yapsın sevgiliden karşılık olarak otomatiğe bağlanmış izlenimi veren "günaydın :)" kalıbından daha fazlasını alamaz.
  • can sıkar.
  • bir süre sonra "hep niye ben atıyorum acaba?" diye düşünmesi gereken sevgilidir.
  • her sabah gunaydin konuşması yapan bir cift tanıdığım için garip gelmeyen sevgilidir. ayrica evet ilk uyanan atar.
hesabın var mı? giriş yap