• ilerde bir gün devlet başkanı olursam hiç beklemediğiniz bir anda çıkaracağım yasa. yok öyle önüne gelenle sevişmek, herkes haddini bilecek !!!111!!! tşk.

    iki şahsın da seviştiği son kişi farklıysa 3 kişi evlenecek.. başkan ben değil miyim? istediğimi yaparım.

    edit : sevişilen kişi evliyse ve dahi onun da son seviştiği farklıysa 4 kişilik bir evlilik yapılacak. 4 kişilik evliliğin şahitlik nisabı 6 olacak. bundan kelli kanunda boşluk arayanlar hiç kimseyle sevişemeyecek.

    boşanmak başkanın inisiyatifinde olacak.
  • ancak kadınları ve erkekleri pazarlayabilen kişiler tarafından gerçekleşebilecek eylem. onun da başka bir adı var dilimizde.
  • sarhoştum hatırlamıyorumcuları zor durumda bırakacak yasa önerisi.*
  • yasadaki bir takım pürüzler giderildiği takdirde uygulanması olasıdır. öncelikle yasa içeriğinde yer alan "iki şahsın da seviştiği son kişi farklıysa 3 kişi evlenecek" maddesi uygulamada zorluk çıkarabilir. bunun "iki şahsın da seviştiği son kişiler farklı ise dördü birden evlenecek" şeklinde değiştirilmesi gerekmektedir. bu şekilde evlenemeyen, yani açıkta kalan dördüncü kişi de grup evine girmiş olacaktır.

    bunu takiben önemli bir diğer değişiklik de "sevişmek" algısının düzenlenmesi gerekliliğinden doğmaktadır. sevişmek kavramı kime ve neye hatta "ne ile" sevişildiğine göre değişiklikleri bünyesinde barındıran bir kavramdır. bunun yanı sıra, sevişmek kavramının ülkemizde seks olarak algılandığını da göz önünde bulundurmak gerekmektedir. bundan dolayı ben de sevişmek kavramını "seks" olarak algılayacağım. bakınız, bu ülke damacana ile asansörde fantezi yaparak sevişenden, havluyu rulo yaparak çiğ köfte eldivenini havlunun içine sokuşturup paket lastiği vasıtasıyla tutturarak havluyla sevişenine kadar* pek çok şey gördü. bu bağlamda tüm bu kavramların içleri doldurulmalı, yasa yeniden düzenlenmelidir.

    ayrıca şu makaleleri de okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

    denise fisher tarafından yazılan makale

    ny times tarafından yazılan makale

    iyi günler, saygılar...
  • muhtemel haber başlıklarından birisi de, "eliyle evlenen liseli genç, yaşamından çok mutlu." olacaktır.
  • şimdi, her iki taraf evliyse. eşlerini birbirleriyle aldattılarsa, birbirlerini de başkalarıyla aldattılarsa ortalık 56 mı olacak? french bed yetmez bu yasaya. ranza şeklinde french bed torba yasanın derhal meclisten geçmesi lazım. evlerin büyüklükleri en az 400 metrekare olmak zorunda bu durumda. maliyeti yüksek.
  • 80 milyonun vergi dairesiyle evlenmesiyle sonuçlanacak yasadır.
hesabın var mı? giriş yap