• 2. dünya savaşı'nda batı cephesinde geçen bir online oyun. diğerlerinden ayrılan özelliği ise oyuncuların heroes ve generals olarak ayrılması. hero bildiğiniz savaşan oyuncuyken general ise bu savaşanları yöneten ve herolara kaynak sağlayan kişidir. ikisi de birbirlerine bağlıdır. bir savaşın kaderini de çoğunlukla generaller belirler. eğer generaller tam zamanında doğru birlikleri yollarsa genellikle savaş onların lehine sonuçlanır. ancak iki taraf da eşit şartlarda savaşırsa bunun sonucu herolara bağlıdır.

    şu an kapalı beta'dadır.

    kapalı beta'ya katılmak için: http://www.heroesandgenerals.com/
  • sonunda steam'e gelen multiplayer fps oyun.
  • bağımlılık yapan multiplayer oyun. konsepti orijinal. grafikleri ve teknolojisi battlefield ve cod'a kıyasla çok eski olsa da atmosfer olarak hepsinin ötesinde.

    tam anlamıyla takım oyunu. bireysel hareket edenlerin oyunda başarılı olmalarına imkan yok. savunma hatları kurarak, ele geçirilen bölgelerde adam bırakarak ilerlemek gerekiyor. o yüzden oyuna girince takımı takip edin, respawn olunca hemen çatışma bölgesine koşmayın.
  • oyunu az çok anladım. anlamasına anladım da bu tanklar uçaklar nerede onu anlamadım. sanırım level atlamamız gerekiyor onları oynayabilmek için. şimdi bildiğin bitli piyade tepe savunuyoz amk. ama olaylar güzel. general olmak için ne gerekiyor, generallerin oyuna etkisi ne ve bizim oynadığımız bitli piyade senaryolarının generallere etkisi ne gibi sorulara da henüz cevap bulabilmiş değilim tabi. eni sonu piyade er amk. ne beklersin ki?
  • çok güzel bir f2p oyun.

    tek eksiği biri sizi öldürünce veya siz birini öldürünce lokasyonunu ölen kişiye az çok gösteriyor olması. özellikle sniper kullanıyorsanız bu nedenle yeriniz belli oluyor.

    tabi aynı şekilde sniper sizi vurursa siz de onun yerini öğreniyorsunuz. bu yüzden özellikle sniperken aynı lokasyonda 2-3 kişiyi öldürdükten sonra yer değiştirmekte fayda var. oyun haritaları etrafında dolaşmaya imkan verdiği için arkanızdan gelip indiriyorlar sizi.
  • çok komik olabilen oyun.

    *dolu jipe binemedi diye, kıskanç ipnenin biri panzershrekle jipi havaya uçurursa şahsa küfredebilirsiniz. caizdir.

    *bisiklete arkadaşınız yerine başkası bindiyse olduğunuz yerde daire çizerek adamı indirebilirsiniz.

    *elinizde panzershrekle fiti fiti gezerken (bkz: savaş alanında fiti fiti gezmek) panik halinde araç sesi duyduğunuz yere doğru salıverin roketi. belki 5 kill alırsınız. *

    *arkanızdan kamyon, jip ve benzeri bir araç geliyorsa sağa sola strafe yapın. muhtemelen ezileceksiniz çünkü.

    *oyunda ilk silahlar yarı-otomatik olduğu için her ihtimale karşı yakın mesafe için kürek alın. kürek büyük nimet.

    to be continued...
  • nişan alma sistemi, oyuncu ve senaryo sayısı yetersiz, ilaveten balistik fizikleri felaket olsa da battlefield 1942'den beri eksik olan bir şeyleri tamamladığı hissi veren oyun.
  • oyuna yeni başlayınca 3 level olana kadar sizin gibi acemilerle hayvan gibi eğlenceli tekme tokat oyunlar oynuyorsunuz. 3 level olduktan sonra ise küfür faslı başlıyor. sizi yüksek level oyuncularla bir araya koymaya başlıyor etrafta uçana kaçana tek atan sniper'lar, bir anda önünüzde beliren eşşşek gbi tanklar, elinde smg ile çılgın atan yaratıklar. oyun çok eğlenceli ama spotlama olayını hiç beğenmedim. birde gold olayı var bi acayip. sen oyuna yeni başlamışsın tek silah almadan parayı verip tiger tank falan alabiliyorsun.
  • oyuna sovyet rusya'yı ekleyerek bir de "eastern front" olayına girişmiştir...

    gerçekten keyif veren bir oyun. yeni haritalar yaparlarsa ve bir de imparatorluk japon ordusu'na da girişirlerse daha da harika olacak...
  • uzun zamandır oynamadığım 2. dünya temalı çok oyunculu savaş oyunu.

    naziler, amerikalılar vardı şimdi de komünistler'i eklemişler güzel olmuş, para kazanma biraz daha kolaylaşmış sanki 2-3 savaşa girdim 15bine yakın para kazandım eskiden daha zordu, tabi. bir de aşırı tank var tamam olsun da karşılıkı eşit düzeyde olsun, bir savaşta bizim 4-5 tankımız varken, diğer savaşta rakibin 4-5 tankı oluyor ve kolay kolay da patlamıyorlar bi tabii, adamlar yerleştirmiş tankı son yere respawn olanı indiriyolar sıkıldım bıraktım en büyük saçmalığı bu şu anda.
hesabın var mı? giriş yap