• son yıllarda tecavüz olaylarının sıklığı ve niteliğiyle iyiden iyiye dikkatimi çekmeye başlamış garip bir millet. nüfusu çok fazla olduğu için, göze çok batıyor denilebilir mi diye düşünuyorum ama yanı başında kocaman çin'de bunun onda biri kadarı olmuyor diyerek, hindistan'a zehirli oklarımı yönlendiriyorum.

    hayır tecavüzlerde bi garip arkadaş. otobüste giderken şoför ve yolcular nasıl organize oluyorlar bilinmez, birleşip kadın yolcuya hep birlikte tecavüz ediyorlar. tecavüz molası veriyorlar resmen. yok şeref, onur, insanlık adına hiç bir şey kalmamış.

    hani ya ülke olarak bu konuda bizim sicilimiz de çok iyi değil ama bizde bu yaratıklar, yaptığının en azından yüz kızartıcı bir şey olduğunun bilincinde. suç sonuçta. yakalanırsa mahalleli tarafından yamultulacağını da iyi bilir. bunlar daha bi garip. salmışlar olayı, acaip rahatlar. nasıl bir anlayıştır, ataerkil bir feodal kültürden mi besleniyorlar, ülke olarak ruhsal bunalım mı geçiriyorlar, işin din boyutu ne alemde? ok cahillik etken ama bu kadar da olmaz dedirtecek hadiseler bunlar..bilen yeşillendirirse güzel olur.
    manyak mı lan bunlar!!

    buyur burdan yak; okul müdürü, iki öğretmen ve 16 öğrenci, 16 yaşında bir kız öğrenciye altı ay boyunca tecavüz ediyor. haberbu tarz biraz bir yerlerden bana tanıdık geliyor gerçi.

    hintlilerin " bir kereden bir şey olmaz" diye diye bu dozaja geldiklerini düşünüyorum. allah akıl fikir versin, kalanını bize..
  • cehaletin vucut bulmus bireylerle dolu bir toplumda siradan kabul edilen seyler.nufuslari inanilmaz fazla.insan da dogadaki en vahsi yaratik. nufus fazla olunca hepsini egitmekte yetersiz kaldigin anda bu tur olaylar ardi ardina geliyor.her toplum icin bu boyle. bizim de acikcasi bunlari gorup tedbir almamiz gerekiyor. bizde de insanlara egitimin ulastirilamadigi ya da eksik kaldigi yerlerde bu tarz toplu tecavuz haberleri gelebiliyor. bir butun olarak birbirimizden haberdar yasamali birbirimizin gelisimine katki saglamaliyiz. toplumdan uzak kalan kapali topluluklarda hersey olabiliyor.
  • (bkz: hint) hintli
hesabın var mı? giriş yap