• herkesin izlemesini tavsiye ettiğim ibretlik röportaj. adamın aksanından doğulu olduğu anlaşılıyor, kendisini "hizbullahçı" olarak tanımlıyor, dolayısıyla hüda-par'lı olması olası. bir zamanlar tağut dedikleri devleti ele geçirince, kendileri tağutlaşmışlar, farkında değiller.

    https://mobile.twitter.com/…tus/1640965763044458496

    edit: şahsın batmanlı olduğu, isminin ismail cevher kasımoğlu olduğu söyleniyor: (#150773339)
    edit2: şu facebook profili kendisine ait görünüyor ve arkadaşlar listesinde "hüda-par gaziantep" de var.
  • secimlerden sonra(umarim once degil de sonra) eger akp tekrar secilirse cehennemin kapilarinin nasil acilacagini gosteren, bir adet hamam bocegi iceren roportajdir.

    bu zihniyetteki adamlar her ulkede, hatta en modern bati ulkesinde bile vardir. ama medeni devletlerde boyle dusunseler de boyle aleni sekilde konusmaya curet edemez bu hamambocekleri. cunku devlet gerekli tedbirleri alir ve bu dusuncesini aciklamasinin sonuclarini ona yasatir.

    amiplerin boyle curetlenerek tehditler savuracak hale gelmesini saglayanlardan baslayarak saglam bir yargilama surecine girilmelidir.
  • ırticaci bir deyyusun zirvaliklari.

    siktir lan cihada hazirmis. buluttan nem kapan yargi laik turkiye cumhuriyetine karsi alenen suc isleyen, insanlari tehdit eden ve halki kin ve dusmanliga tesvik eden bu lagim faresi icin bir yaptirimda bulunacak mi?
  • ''yohk be ağbii 1. tur ince, sonrasına bağğarızz'' diyen davarların izlemesi gereken videodur. diğerlerinin izlemesine gerek yok.
  • bu seçimin çok önemli olduğunu gösteren bir işaret.
  • oy vermiycem yeaaaa, kılışdar'da liderlik vasfı yok yeaaaaa. oy vermeyin de görün örekeyi.
  • korkunç. bu insanlarla aynı toplumda bulunmak daha da korkunç.
  • hüdapar ile aynı ittifakta olan mhp'liler izlesin.
  • amerika'nın en sevdiği işin sokağa yansımasıdır. bu tipler ülkeyi karıştırsın, sonra amerika demokrasi getirsin. ortadoğu'nun bok çukuruna dönmesinin piyonları her daim işte bu kafalar. bu kafadaki milyonlarca at hırsızı ülkeye girdi, nerde ne bok yiyorlar, kimden talimat bekliyorlar belli değil. 250 bin silah kayıp diye söylentiler dönmüştü unutmayın. (bkz: bireysel silahlanma)

    (bkz: ışid artık türkiye'deki bir örgüte dönüşmüştür)

    (bkz: zafer partisi)
    (bkz: sinan oğan)
  • sonuna kadar dayanmak sağlam sinir istiyor. boğuldum izlerken. eğer kazanamazlarsa kafamızı kesmekle tehdit eden bir adet ilk insan içeren kokuşmuş video. o yüzden bu seçim çok önemli.
hesabın var mı? giriş yap