• mcdonnell douglas ve northrop şirketleri tarafından müşterek olarak tasarlanan ve 1982 yılında üretilmeye başlanmış olan bir muharebe uçağıdır. 1997'den beri boeing tarafından üretilmektedir. rus muadili su-33 model savaş uçağıdır.
  • escinsel arkadaslik uygulaması değilmi bu? niye kızlar yok burda? ve ne diye ha bire salak sacma mesajlar atarlar insana anlamam.
    biri "beni hıyarla siker misin?" diye sordu bu gün mesela *

    not: sadece arkadas edinmeye calisiyorum can sıkıntısı iste.
    not2: benim gibi narin kızlar eqlesin *
  • önce vücut yapmak için gym'e gidilir. yeterince kaslandıktan sonra çıplak/yarıçıplak fotoğraflar çekilerek profil oluşturulur.

    amaç: seks yapacak en yakın kişileri bulabilmek.

    yaşı 18-25 aralığında olan genç ergen arkadaşların seks heveslerini anlıyorum da... 30 yaş hatta 40 yaş ve üzeri abilerin hala seks seks diye aramalarını anlayamıyorum. hiç mi geleceklerini düşünmezler? türkiye'de eşcinsel ilişki hoş görülmüyor diye, nasılsa bunun sonu yok diye mi düşünüyorlar?

    peki ya doyduktan sonra n'olacak? sekse doyduktan sonra? o zaman sizleri kim doyuracak? yalnız ölmektense evlenirim daha iyi diyerek hayatlarını harcayacağınız müstakbel karılarınız mı? amaçsız seviştiğiniz bedenlerde bulamadığınız teselliyi onlarda mı bulacaksınız?

    bu uygulamayı kullanan profillere tek tek soracak olsanız hepsi size; sekse düşkün olduklarını, çok azgın olduklarını, sevişip rahatlamak istediklerini söyleyecektir. ama gerçek öyle değildir: her bir profil, yalnız olmaktan, yalnız ölmekten korkuyordur. her profil, ruhlarındaki boşluğu bedensel arayışlarıyla doldurmak istiyordur.

    insanların hornet'te gördükleri kaslı ve çıplak/yarıçıplak bedenler. benim gördüklerim ise çaresizlik, çaresizlik ve çaresizlik.

    tanım: mobil bir uygulamadan çok daha fazlası; türkiye'de eşcinsellik'le ilgili en net, en gerçekçi, en istatistiki bilgiyi veren kaynak.

    sge: burada yüz fotoğrafını gizleyenler hakkında şunu söylemeliyim*; yakışıklı oldukları için değil aşırı derecede tipsiz oldukları için fotoğraflarını gizlemekteler*.*
  • türkiye'de inanılmaz rağbet görüyor. burda boku çıkmış, şimdiye kadar kimseyi bulamadım. sinirlendim, sileceğim. :(
  • kısa süreli türkiye ziyaretlerimden birinde burdan taş gibi bir eleman buldum, 35 veya 36 yaşında bir öğretmendi, performansı da çok iyiydi. yani gerçekten tadı damağımda kaldı, neyse ki telefon numarasını aldım, bir dahaki gelişimde yine birlikte oluruz.

    türkiye’de bazen işe yarayan bir app yani. tasarımını sevmiyorum, interface’i pek de user-friendly sayılmaz, scruff bence daha güzel.
  • eşcinseller için tasarlanmış bir app. ama sabah parüstünü vermeyi unutan minübüs şöförünü de bulabilirsiniz gayet
  • cidden de kötü bir uygulama.

    mesajları çok geç yollar, mesajı yollasa da mesaj uyarısı çok geç gelir, siz mesajı çoktan okumuşken 2 dakika sonra uyarısı gelir, gelen mesajları yüklemeye kasarken sizin yolladığınız mesajı yutar, kişisel bilgi bölümü kısacıktır, sürekli donar durur vb vb.

    scruff ve tinder çok daha kullanışlıdır ama grindr türkiye'de yasak olduğu için en popüleri ne yazık ki bu.
  • narsistik bi app. istanbul'da hiçbir işlevselliği yok. tamamen arzulanmak üzerine kurulmış benliklerin tatmin alanı.

    bir çok sosyolojik çıkarıma da malzeme çıkarmaktadır. mesela anadolu şehirlerindeki profillere kıyasla ist.teki profillerde daha fazla yüz ve kaslı beden fotoğrafı gözlenebilir. anadolu'da bu fotoğraflar yerini doğa çiçek böcek fotoğraflarına bırakmıştır.
  • tamamen bokunu çıkardıkları gay arkadaşlık uygulaması.

    ortam et pazarı gibi, sadece bakış var gerisi boş.
hesabın var mı? giriş yap