• hoşlanılan kızın aniden dudaktan öpmesi durumundan daha alışık olunandır.insanın içini titretir.
  • ıyy git pis sapık beaaa sen beni ne biçim bi kız sanıyosun ıyyy öptü bi de sapık gerizekalı! denicek erkektir.öyle türk kızı destursuz öpülmez.hadi yine kız hoşlanıyor iyisin, yoksa yerdin kızın abisinden bıçağı.
    şaka tabi.türk kızı hiç böyle toplumsal ahlak normlarıyla beyni yıkanmış namus delisi falan olur mu, gayet medeni bir şekilde içi titrer sevinç duyar, arkadaşlarının noluyo lan herif birden cuk diye öptü laflarını görmezden gelir, bir alt dudak ver delikanlım der.
    ha günün sonunda vedalaşırken tam dudaktan olmayan dudağın kenarından azıcık yanağa doğru ve mümkünse salyasız minik öpücük bu durumda benim favorimdir mesela, ama kezban olduğumdan belli etmiyorum.
  • ne kadar hoşlanılırsa hoşlanılsın, bir tokat yemesi bu minvaldeki muhabbetlerin şanındandır.
  • hoşlanılan kızın aniden dudaktan öpmesinden çok daha düşük ihtimalli bir harekettir bu. zira bir kız bilir ki eğer karşısındaki kişi ondan hoşlanmasa bile birden dudağından öpüldüğünde kızın suratına tokatı indirmez ama ne yazık ki erkek aynı şeyi yapınca kız bu durumdan hoşlansa bile sırf kendini ağırdan satmak için bağırıp çağırabilir o yüzden erkeklerin böyle bir şeyi kızlar kadar kolay yapabileceğini sanmıyorum.
  • sonu kukuda bitecek vahim durum allah bir bir kadının basına böyle dert vermesin (evet allah böyle işlere de bakıyor)
  • beklenmedik bir anda olursa tadından yenmez. yani herhalde öyle olur. şaşkınlık, mahcubiyet bir yandan da karşılık verme isteği ile dolu saatler gibi geçen saniyeler... ürkekçe de öpmeyecek ama, kendinden emin bir öpücük olacak!
    ama ülke şartlarında buna cesaret edebilecek erkek olabileceğini pek düşünemiyorum. inanmayacaksınız ama bunu isteyen kadınlar da var. tabii adamlar kadının ilgisinden emin de olsa "tokat mı yeriz, sen beni ne sandınla başlaması kesin paparayı mı?" korkusundan icraate geçemiyorlar. bu durumda yine piç erkeğin kulaklarını çınlatmayı borç bilirim. işte onlar bu yüzden kazanıyorlar mirim.

    yıllar sonra editi: ben bunu yaşadım ve aşık oldum. belki de hep böyle bir anın hayalini kurduğumdandır. ama yok böyle bir heyecan. zaten mıknatıs gibi bir çekim oluyor. ve big bang!
  • güzelliği hoşlanılan erkeğin öpmesinden ziyade en beklemediğiniz anda gerçekleşmesindendir. hele siz ona birşeyler anlatıyorken gözlerinizin içine bakıp, lafınızın bitmesini beklemeden sizi öpüyorsa o öpücük tadından yenmez. ilk başta şaşkınlıktan ötürü doğru düzgün karşılık veremez, gülümsersiniz.. ama birkaç saniye sonra oldukça tutkulu bir öpüşmenin vuku bulması kaçınılmazdır.. o kadar bir kendinizi kaptırabilirsiniz ki, bulunduğunuz ortamdaki** insanlar sizi ıslık ve alkış yağmuruna tutabilirler**
  • kadının ayağını yerden keser, aklını başından alır ve ardından sevişme gelir.

    zamanın ötesinden gelen edit: ne oldu tatlım sana vermedi mi?
  • düşüncesi bile heyecan veren eylem. ama biraz cesaret istediğinden, sadece düşünce olarak kalması kuvvetle muhtemeldir.**
hesabın var mı? giriş yap