• canavar gibi gotik $iddet filmi yapmi$ herifler.

    alice cooper'in ozzy osbourne'un yillardir yaptigi $ovlara muthi$ gondermeler var. basit bir teenslasher gibi ba$layip oldukca detaylaniyor. senaryodan ziyade olum $ekilleri ve $iddetin on plana ciktigi bir film oldugunu unutmamak gerek. bittiginde uzun bir cradle of filth videosu izlemi$ hissi oluyor.

    hellraiser tadi veren sahnelere ozellikle hasta olur insan.
  • --- spoiler ---
    uydu üzerinden bir grup arkadaşla , safi ingilizce olarak izlediğimiz şey..filmin sonunda balmumundan müteşekkil ev erimeye başladıktan sora "nasıl çıkacaklar acaba" diye sorduk kendi kendimize sesli bir şekilde..ama öyle bir çıktılarki hiçbirimiz "hadii leann" diyemedik..ayrıca cnbc-e dizilerinden aşina yüzler bulunmakta filmde..şiddet karşıtı bir insan olarak kol-bacak-kafa kopmalı filmlerden hiç haz etmem..haliyle bu filmide yarım yamalak izleyerek piç ettim..paris hiltonun öldüğü sahneyi kaçırdım mesela.. * son olarak ormanda parisle elisa kokuya doğru giderken arabanın derdine düşen sevgilileri olacak öküzlere de selam ediyorum..
    --- spoiler ---

    (bkz: gençlik nereye gidiyor)
  • --- spoiler ---
    vincent'in bo'nun* öldüğünü görünce "edriyın" diye bağırdığı filmdir.

    ama kendisi konuşamadığı için bizlere "biiuuuooo" şeklinde yansıdı bu replik.
    --- spoiler ---
  • tamamen klişe "bir kısım genç ıssız bir yere giderler ve orda birileri sevişir birileri öldürülür hatta bazıları sevişirlerken öldürülür bla bla" ana fikrine senaryosuna, iğrenç salak karakterlere sahip, oyunculuğun yerlerde olduğu gayet uzun tutulmuş bir girişle "ulan izlemesek mi" diye düşündürürken birden ciddi vahşi sahnelere ve olaylara dalarak sonuna kadar izletiyor.

    --- spoiler ---

    höşt diye parmak kesme, insanları canlı canlı mumyalama ve baya ağır vahşet içeren ölüm tipleri bir gerilim filmi için artı özellikler olsa da, girişi ve tüm klişe yapısı ile izlemenin zaman kaybı olacağı, sonunda ufak bir ters köşenin olduğu kötü bir yapım.

    --- spoiler ---
  • paraya degil de asil zamana yazik eden filimdir.
  • yine klasik bir amerikan filmi, kız ve çocuun arabası yolda kalıyor, kızın üstünde ince bir askılı var ve yine beyaz renk. hatun yürürken lop lop ediyor. tabii bunları daha kesicekler biçecekler falan.
  • paris hiltonun filmde olması filmin cekiciliğini arttirmis gibi görünsede aslında kaliteyi düsüren bi faktor ee bide konun vasatlida üzerine eklenince gereksiz bi film cıkıyor ortaya ama nedense 2 ayda bi yayınlanan film biri buna dur desin ...
  • ortalamanın üstünde bir filmdir.benim gibi konudan bir haber insanlar için biçilmiş kaftan diyebilirim.klasik bir teenslasher filmi asla olmadığı kanısındayım.ha özentilikler varmı,var.ona birşey diyemeyeceğim sözlük.ancak izlenilebilir,özellikle bir otel odasında deli gibi sıkılmış durumda iseniz.
  • 1953 tarihli orijinali 3-d stereo olarak vizyona giren ilk film olma özelliğini taşır. dönemine göre ileri düzeydeki makyaj ve özel efekt çalışmaları dışında, vincent price'ın canlandırdığı karakterin geçirdiği değişimi de (biraz takıntılı heykel hocasından, filmdeki sürprize) izlemesi eğlencelidir.
    filmde igor isimli sağır dilsiz uşak karakterinde çok genç bir charles bronson izlenebilir.
  • orjinali 1953 yılında andré de toth tarafından çekilmiş ancak bizim 2005 yılındaki dandik yeniden çevrimiyle tanıdığımız korku filmi. bu başarısız yeniden çevrimin yönetmeni jaume collet-serra'dır ve filmin tek iyi yanının paris hilton ve elisha cuthbert'in frikikleri ve sevişme sahneleri olduğu rahatlıkla söylenebilir. ayrıca filmde sinema sahnesinde what ever happened to baby jane? filmi oynamakta ve sinema girişinde filmin afişi görülmektedir.
hesabın var mı? giriş yap