• leş bir hikayeye sahip dizi.

    --- spoiler ---

    ted adlı bir gencin karısıyla tanışmasını senelerce anlattığı, kimsenin bundan sıkılmadığı, barney adında bir karakterin abartılmış çapkınlıklarıyla ünlenen bir ergen dizisi. ted'in karısının kim olacağını merak ettikleri için izliyorlar. herifi de görsen aciz, duygusal ağlamaklı, güçsüz bir bebe. hadi barney'nin karısı merak edilse anlayacağım, bu ted zaten iki kızla daha ya çıkar ya çıkmaz, hem kızın kim olduğunun niye bu kadar önemli olduğu da belirsiz. ayrıca kızın sürpriz olması için dizinin başından beri var olan bir karakter olması daha iyi olurdu. dizinin bitmesine on bölüm kala giren bir karakter kimin ne kadar şeyinde olacak. ama izleyeni bol dizinin. kim kimle ne yapmış, kim kimle evlenecekmiş bizim gibi toplumlarda merak edilir konulardandır.

    --- spoiler ---

    tam akdeniz dizisi.
  • --- spoiler ---

    barney adına son bölümüyle üzmüş dizidir. yazık ya, adam hayalperest; iyice romantik oldu.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    6x18'in sonunda barney'nin marshall'a bakışı muhteşemdi. bölümün kendisi de çok güzeldi.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    6x18 bölümü ile yine gülümsetmiştir. burada 500 days of summer'dan minicik bir alıntı yapacagım. himym yapımcıları, bu beklentiler/gerçeklik sahnelerini ya gerçekten çok çok iyi yapıyorlar, ya da ben fazla saftirigim. zira barney'nin sahnelerine hemen inanıverip, o birkaç saniyede kendimi iyiden iyiye bu sezonun son sezon olduguna inandıracak ve ted'in tanışma hikayesini bitirecek senaryolar yazdım kafamda. barney'i kapıda görünce bir anda neye ugradıgımı şaşırdım. bir benzerini de, 4x06'da ted stella'ya saydırmaya giderken yaşamıştım.

    --- spoiler ---

    böyle de benimsetiyor, içine çekiyor bu dizi. geçen şu 6 senede, artık tüm karakterlere bütünüyle baglandıgınızı hissediyorsunuz.
  • s06e18 hakkında bir şey demeden (sonu hafif sikti attı bünyemi çünkü) gelenek olduğu üzere bölüm sonu şarkısının adını yazayım:

    barbarossa - stones. release edileli daha çok olmamış. cuk diye oturmuş ama bölüm sonuna. dinlemek için: http://www.myspace.com/…991584/music/songs/80017877

    edit: öö release edileli yıllar olmuşmuş.
  • s06e18 bölümüyle eski güzel, keyifli bölümlerine selam etmiştir.
  • --- spoiler ---

    s06e18 de 2006 ya olan dönüşte barney iphone4 tutuyor. basit bi hata olmus. http://twitpic.com/453g33

    --- spoiler ---
  • 6x18 numaralı bölümünü merak etmeye başladığım dizidir.
  • --- spoiler ---

    yemeğin tam ortasında çöt diye evlenmek istiyorum diyen kıza, ted salça olur. garrrrrrrrrrranti. kusura bakmıcan barney. etme bulma dünyası.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    - bölümün en başında muayene olurken herkesin üstünde beyaz bir cüppe var. sonradan muayene olan barney ise muayene kıyafetini takım elbisinin üstüne giymiş. yeah, tulum suit up!

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap