• m.s. 395 roma gündemidir.
    videonun da o döneme ait olması gerek, aksi mümkün değil, ancak şaka olabilir.
  • bana "ismet inönü chp'den akp'ye geçmiş, sizce bu durum referandumu nasıl etkiler" temalı videoyu hatırlatmıştır. ülkenin içinde bulunduğu durum göz önünde bulundurulursa gayet doğal geliyor bana böyle şeyler.

    heh, konu ile ilgili video.
  • --- spoiler ---

    - oraya tatil amaçlı gidebilirsin sadece, oranın vatandaşı hep çalışmaya gelecek buraya zaten.

    --- spoiler ---
  • boyle kalaslar da varmis ulan dediğim video tas ocaginda calisyor amuagoduklarim hun devleti ne amk utanin la
  • mağara esprisinin anca 9 numaradan girebildiği başlıktır.
  • "bizim halk gerizekalı" temalı sayısız videodan birisi.
    bunu izleyen yarım akıllı türk evladı da kendini zeki zannediyor.

    bu soruya muhatap olanlardan yarısı eminim "mısır piramitleri türkiye'den kaçırılmış" videosunu izleyip "lan ne salaklar ya" diye gülmüşlerdir.
    dandik sözlük enteline sorsan sanki hun devletinin tarihini bülbül gibi anlatacak.

    yarın burnuna mikrofonu dayayıp hiç haberdar olmadığın bir konuda sorarlar, bir bakmışsın sen de böyle taşak oğlanına dönmüşsün.
    bizde böyle bir gelenek var çünkü, kendi zekamızdan emin olmak için mutlaka bizden daha "aptal" olduğunu düşündüğümüz birilerinin varlığına şahit olmamız lazım.
  • hun devleti'nin ne olduğunu ve az biraz tarih bilgisi olanların taşak geçerek yanıt vermesi gereken soru. mesela "çinlilerin çin seddini inşa etmesi nedeniyle yaşanan kriz yüzünden hun devleti'yle çin'in arası açık bildiğiniz gibi, oraya giden çin'e vize alamaz büyük ihtimalle. o yüzden iyi düşünmek lazım. ayrıca mete han'ın otoriter rejimi nedeniyle de hunlar bildiğiniz gibi muhalif güçlerin başı atilla han ile birlikte mülteci olarak avrupa'ya sığındı. ne yazık ki hunlar roma tarafından da hoş karşılanmayınca avrupa'daki kavimler göçü avrupa birliği'ni dağıtıp yeniden şekillendirme noktasına gelen bir krize sebep oldu." gibi fantastik cevaplar verilebilir.
hesabın var mı? giriş yap