• eskiden "efsaneler" die bir progrm vardi sanirim cenk erdem sunuorlardi... kopardim hepsinde
  • kafama can dogan'in sinekli market'iyle kazinmi$ radyo istasyonu. bir ara cenk erdem, barbaros devecioglu ve ozgunay unal falan da vardi. (bkz: levent unsal)
  • nefis bir radyo idi. curuk azi disi,rock garaji,gergadan abi,radyo sinemasi gibi nefis programlari mevcuttu .gece 9 dan sonra basindan kalkilmazdi..guzel de muzik calarlardi sonra noldu anlamadim icine ettiler radyonun..artik power fm gibi bisey oldu..yazik
  • 1993 - 1996 döneminin en kaliteli ve çok yönlü radyo istasyonuydu. haftaiçi gündüz kuşağında ebruli vardı, cenk erdem ikilisinin müebbet muhabbet'i, nurbanu anter'in müzik programları, nalan'ın popüler şarkı listeleri, adını unuttuğum ("one man show" türü performanslarda çıkar arasıra) tiyatro oyuncusu galatasaray taraftarı bir dj'in teatral dinleti - müzik programı, akşamüstü levent ünsal'ın yarışmaları - telefon şakaları, gece kuşağında efe aydan'ın sunduğu "sepet üç sıfırbeş" basketbol muhabbeti, merih akoğul ve bir arkadaşının hazırlayıp sundukları fotoğraf ve sanat ile ilgili bir program, cenk erdem'in nöbetçi büfe'si, can doğan'ın sinekli market'i, levent ünsal'ın sessiz gemisi, (teşekkürler düdüklü tencere) haftasonları rock - heavy metal - new wave ağırlıklı müzikler, pazar geceleri klasik müzik ile ilgili bir program ve yarışma; velhasıl 24 saat dinlenilebilen bir radyoydu ve bu cümleyi bir kez daha yazıyorum hüzünle : tüm güzel şeyler gibi sessiz sedasız ortadan kayboldu... (kaybolmadı, çizgisinden uzaklaştı gerçi ama eski hür fm dinleyicileri için kayıptır artık...)
  • ilk donemi cok nefisti. rahmetli levent targu'nun kesintisiz album caldigi rock yildizi vardi. bissuru mizah programi vardi. memet guzelbeyoglu, ahmet ozgur, cenk durmazel (badluck'in vokalisti) tapon yapiyodu. memet ve ruhi topcuoglu ogrenmek isteyip de sormaya cekindikleriniz ve mitoloji ve efsaneler'i yapiyolardi, simdi acik radyo'daki serif erol seslendiriyodu. ruhi'yle murat bozkurt besimle berkant'i yapiyordu. can dogan'la ruhi asparagas'i yapiyordu. ruhi, memet, fikret bekler arkasi yarin'i yapiyolardi. ruhi, ruhi bunalim (new age), fikret bekler beklerken (rock), memet kisilik bozuklugu (her telden) yapiyolardi. ayrica murat lu vardi, gokhan tasdonduren vardi, erdem vardi, caner beklim vardi, cem cinlar vardi, hakan dikmen vardi, yaprak eldem vardi... bi de genel yayin yonetmeni artun unsal vardi. sonra bu grubun bi bolumu capitol fm'de calisti. ardindan da acik radyo'nun cekirdek ekibinde yer aldilar.`
  • 92.5 frekansindan yayin yapan hur fm subat 2003 tarihinden itibaren cnn turk radyo adini alarak haber radyosu oldu.
  • cenk ve erdem beylerin buldugu hur fm saclari gur fm diye bir slogan da mevcuttu.
  • jingle'ını serdar ateşer yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. barbo beyin programı çok takdire şayandı. hatta hatırlamayanlar var gördüğüm kadarıyla merve ildeniz bile (partneri de vardı. serdar önal mıydı neydi hani evlendi sonradan) program yapmıştı burada. gerçekten de o önem efsanedir.
  • istanbul da 92.6 frekansindan tekrar yayina hayatina donen radyo kanali.
  • universite yillarimin unutulmaz radyo kanali. yol arkadasim. ayrica bir suru sarkinin orijinal versiyonlarini onlardan dinleme firsati bulmustum. hic unutamam.
hesabın var mı? giriş yap