• "finallere iyi çalışın ki bütünlemelerden geçebilin" sözlerinin sahibi, kocaeli üniversitesi iibf fakültesi hukuk hocası , ulu insan. yaşamadan bilemezsiniz.
  • hangi derse girerse girsin konuyu bir şekilde iki erkeğin evlenemeyeceğine dair düzenlenmiş yasal mevzuata getirmesine anlam veremediğim kişi.
  • kelime hazneme 'ivit' le ilk sıradan giriş yapan pek muhterem hoca.
  • kendisiyle bugün tanışma fırsatı bulduğum, ayaküstü sohbette gözlemlediğim kadarı ile tam bir beyefendi, naif, güleryüzlü hoca.
  • 2019 yılından beri istanbul medeniyet üniversitesi hukuk fakültesi dekanlığı görevini yürüten iş ve sosyal güvenlik hukuku profesörü.

    kendisinin farklı düzeylerde öğrencisi olmuş biri olarak öğrencilerini düşünen ve onlar için çaba sarf eden bir insan olduğunu ifade edebilirim. karşısındakinin üslubuna dikkat eder. saygılı ve anlayışlı biridir. beğendiğim az sayıdaki idarecilerden biridir kendileri.

    kendisi kadar iyi öğretmen ve idareci zor bulunur. sosyal medyada bazılarının hakkında söyledikleri iddialara bakmayın. işine gelmeyen bir şey olunca hemen insanlar yaftalanıyor. önce hakikati araştırın. ibrahim subaşı benim akrabam falan değil bu zamana kadar çoğu hocamı ve idarecimi beğenmemiş biriyim ben. yaklaşık 20 yıldır çeşitli kademelerde öğrenci oldum. bir tek ilkokul öğretmenime iyi derim bir de ibrahim hocaya. kötüye kötü diyorsak iyinin de hakkını vermek vazifemiz.
hesabın var mı? giriş yap