• yeni yazar, pırıl pırıl bir insandır. hoşgelmiş.
  • makedonya seferini çekirdeğimi çitlerken izlediğim yazar. resmen alıyorum çekirdeği, meyveli sodamı*, yutubtan indirdiğim videolarını dizi izler gibi izliyorum. gerçi onlar da bir nevi dizi zaten... 5. bölümünü bitirdim, en son trakya'yı da ele geçirdi bakalım ne olacak ileride.

    hani diyorlar ya, game of thrones'ta savaş yok, savaş isteriz diye; çok katılmasam da bu görüşe, savaşa olan açlığımı onunla gideriyorum. savaş arayanlara tavsiye ederim, game of thrones'un olmadığı şu aylarda ilaç gibi geldi.

    zaten ben nasıl oynayayım i7-740qm işlemci ve mobility radeon 6390m ekran kartıyla o oyunu... rome total war var bende, savaş alanında kamerası çok sapıtıyor oynayamıyorum bile onu da... ühühü
  • sanırım dün doğumgünüydü; birtakım japon işi denemeleri, suşiler, sakeler, suzuki sashimiler derken çok karıştırmış, dönüşte de doğumgünü gecesinin güzel kafasıyla akıllara gelen "ben kimim" sorusuyla yeni yaşına ilk adımını atmış.

    valla doğru mu tahmin ettim emin değilim fakat doğru bildiysek bize ancak tek bir şey demek düşer; nice yaşlara.
  • bir zamanlar youtube'da total war videoları yayınlayan yazar. çok isterdim attila'yı da ondan izlemeyi. zira uzun süre sonra total war oynamamı sağlayan kişiydi kendisi özlüyoruz be reyiz.

    kendisine bir şarkıyla seslenmek istiyorum: dön vefasız, dön hayırsız çağırmazdım acil olmasa.
hesabın var mı? giriş yap