• eşimdi.

    o anlatırken sessiz sessiz gözlerinin içine bakıp işte bu dedim. evleneceğim kız bu.

    5 * yıllık ilişkimiz boyunca bir kez olsun pişmanlık duymadım.

    zarar gelmez olum bu tiplerden, aslında en korktuğun tip böyle ağzımdan laf kaçırır mıyım diye sinsi sinsi takılıp foyası sekizinci dokuzuncu görüşmede belli olandır sen onla dalganı geç.

    p.s : itiraf edeyim bizimkisi avukat olduğundan bayağı konuştu ama :)
  • genelde olumlu bitmez
  • psikologu ile ilk bulusmasinda bu eylemi gerceklestiren kafayi yemek uzere olan kisi.
  • ya boş kızdır ya da iyi özetleme yeteneği olan kızdır. ha bu arada kötü bir anlamda kullanılıyor ise kesin türk kızıdır. yok olumluysa rus kızıdır. unutmadan belirtelim, sonra mazallah başımız derde girer.
  • anlasilmak istenen kizdir. tavri vardir cunku, bu tavir anlam kazansin, muhattabi "ne manyak kari bu ya demesin" ister. sebepleri bilinsin ister.
    bu kizin düz adam olma ihtimali de cok fazladir. yani imalardan anlamaz, ustu kapali konusmaz, her seyi oldugu gibi anlamak ve anlatmak ister. bu anlamda kolay kizdir. oyun oynamaz, taktik yapmaz.
    uzmeyin.
  • muhtemelen 3 yaşındadır. yerim ben onu. len koca bi hayat bi görüşmeye sığar mı hiç? :)))
  • hayır ne beklediğinizi merak etmekteyim.. ilk buluşmada kızda heyecanlı erkekte. maç muhabbeti yapamaz pek anlamaz. havadan sudan biyere kadar. giyim kuşamın sizi sıkacağını bilir. hayatını anlatmasına izin vermiyorsunuz. siyasettenmi konuşsun yada pesteki başarılarını mı anlatsın aq??
  • bunlardan biri bana musallat olmuştu, okurkene.. kız allah var güzel(di) ve zaten birden fazla kere buluşmamın sebebinin de bu olduğunu düşüyorum. ama iç güzellik dabi.

    konumuza dönersek, buluşmadan önce kızın tıp fakultesi öğrencisi olduğunu bilmem ve daha önce arkadaş ortamında kısa süreli konuşmamız sayesinde gerizekalı olmadığına kesin karar vermiş gibiydim(?). henüz daha ilk buluşmada tüm hayatını o kadar detaylı anlatıp o kadar çok konuşmuştu ki, bir sonraki buluşmada eniştesinin 3 yıl önce satın aldığı arabadan bile bahsetmişti. hani konuların alakasızlığı falan gayet olabilen bişeydir. aklına gelir ilişikle anlatırsın. ama bu öyle değil masadan kalktığımda yemin olsun öss'den çıkmış gibi hissetmiştim. tüm beyin loblarımın amına koymuştu. ve şu yaşıma geldim bunu başaran tek insan olarak kalmayı başardı.

    bir ara yine detaylar içinde yüzüp anatomi dersinde prof. un kulaklarında çıkan boyutları farklı kıllardan bahsederken ben lazio'nun 2001-2002 kadrosunda diamond 4-4-2 oynamanın önemini düşünüyordum. o sırada "değil mi ama" dedi. o an başımdan kaynar sular döküldü ve stresten ne cevap verdiğimi hatırlamıyorum bile. "yeter! kafamı siktin be karı" demediysem o zamanki saygılı ve toy halime şükret doktor hanım. kim bilir şimdi kimlerin kimlerin kafasını sikiyosundur.
  • hakkında merak edilecek bir şey bırakmamış kızdır. hayatını ilk buluşmada anlatırsa, erkek için, ilk buluşmalardaki heyecanı alır götürür bence.. biraz gizemli kalmak daha iyidir. hayatını, eğer karşısındaki erkek hak ediyorsa, zamana yayarak anlatmalıdır.
  • 2.buluşmaya gerek olmayan kız.
hesabın var mı? giriş yap