• ödünç oyla şımarmalarına yol açmamasını temenni ettiğim durum...
  • (bkz: hayatında ilk defa gönülden desteklediği bir partiye oy vermek)
  • benim anlamadığım durumdur. chp ve mhp'ye oy verince de akp'nin koltuk sayısı azalıyor. her ne kadar özgürlükçü oluşlarını sevsem de yapılan iğrençlikler aklıma gelince soğuyuveriyorum. ama anlamadığım bu terörist seviciliği bu millete nerden sirayet etti? ya da böyle saçma bahanelere sığınarak teröristleri meclise sokmayı desteklemek hiç mi vicdanlarınızı rahatsız etmiyor anlamıyorum. anlamayacağım da.

    neyse ben gidip az ileride foşikleşeyim. nasılsa burda gelen giden hakaret edecek.

    edit: olay tamamen, oy dağılımları ve sandalye sayısıyla ilgiliymiş, vaktini ayırıp açıklayan arkadaşlara binlerce kez teşekkür ederim. ama yine de bir canavardan kurtulmak için bir başkasıyla iş birliği yapmak canımı yakıyor. bu da bir gerçek.
  • benim başıma asla gelmeyecek olay.

    kusura bakmayın düne kadar benim ailemin, kardeşlerimin, kuzenlerimin kanını gözünü kırpmadan döken örgüte oy vereceğime kendimi bir yerlerden atarım daha iyi.

    hırsızdan kurtulmak için teröriste destek verecek kadar düşmedim daha.

    ayrıca sanırım bir tek ben bu hdpnin meclise girince akp ile bir olacağını düşünüyorum. başlarını imralıdan çıkarmak için herşeyi yaparlar, görmüyor musunuz?

    adamlar düne kadar açılım maçılım akpnin kucağındaydı ne ara bu kadar ayrı düştüler, bi tek ben mi kıllanıyorum?

    yoksa akkoyunlar gibi siz de hafıza kaybı mı yaşıyorsunuz?

    --- spoiler ---

    nasıl olsa çaylağım kimse de küfürlü mesaj atamaz. yaşasın çaylakların düşünce özgürlüğü!!
    --- spoiler ---
  • hayatında ilk defa sosyal medyada seçim propogandasi yapan partiye oy vermektir. zira bunlar doğuda köylerde hala seçim propogandasini kalaşnikofla yapmaktadırlar. aferin size kürt faşik yalayicilari.
  • barajın kalkması adına yegane umut olduğundan benim de tüm ulusalcılığımla +1'imi katacağım durum.
  • gelecekleri, hayatları kararmasın isteyen bir çok gencin yapacağı eylemdir.
    akbebelerin, perinçekçi canavarların, uluyanadamların ampır ampır konuşmalarına bakmayın siz.
    ben de trabzonlu halimle iki seçimdir veriyorum. arada kızdığım oldu, hdp'den çok hdp'lilere, apoculara, barzanicilere kızdım hep, çok kavga da ettim, küfürleştim de
    amaaa
    bu seçimde bu parti barajı aşmalı. aşmazsa, yarrağın büyüğünü alacağımızın resmidir..
  • apo denen şerefsizi barış elçisi olarak gören kişilerin işidir. napacak la hdp? ekonomiyi mi düzeltecek? asgari ücrete mi zam yapacak? yöresel siyasetten öte ne yapabilecek? neyin derdindesiniz allah aşkına? akp'yi küçültmek için böyle bir şey yapacağını söyleyenler, chp ya da mhp ye oy verince akp küçülmeyecek mi?
    ayrıca bunlar meclise girdikten sonra akp ile işbirliği yapacağını göremeyecek kadar kör müsün ?
  • yahu dün ağva'da 60 yaşında boşnak bir gözlemeci- ki ne kadar boşnak tanıdıysam tatlı küçük bir chp veya mhp sempatizanıdır- yanındaki adama ben hdp'ye vericem abi dedi. ulan sanırım harbiden ülke tam bir akp olmasında ne olsun bilinci kavradı helal.
  • bu ilke karar verenlerin daha önceden akp seçmeni olmasını temenni ediyorum. umarım öylesinizdir yoksa akp'den oy falan azalmıyor yani.
hesabın var mı? giriş yap