• geçmişe yönelik yapılanların unutulamaması ve bu olayın kişinin yanına kalmamasını hedeflemekten dolayı yapılacak eylemdir.

    aslında bu konuyu ekşi duyuru'da açtım, ama pek yarar sağlamadı. genelde gelen yorumlar, unut, siktir et şeklindeydi. arkadaş siktir edebilsem, yaşım gelmiş 25'e 30 kere siktir eder, 1000 kere unuturdum. ama siktir edemiyorum. doğuş reyise bağlatmayın lan beni. her neyse diyeceğim odur ki, bir insanın içinin rahat edememesi, geçmişe yönelik görevi kötüye kullanmalar ve sonrasında gelen senin amına kodurtucam hırsının birikmesiyle oluşmuş bir istek.

    bu davadan herhangi bir maddi tazminat talebim olmayacak. kazanılan para da hayır kurumuna bağışlanacak. bu sebeple para için yapılmadığını anlamak mümkün. ikinci olaraksa, senden geçmiş artık, olan olmuş bu tip olayları hala yaşayanlar için bir şey yap önerisi geldi. arkadaş zaten şimdikiler için bir şey yapıyorum aslında. şimdinin öğretmenlerine şu uyarıyı yapıyorum. bak bu dövdüğün azarladığın haşat ettiğin çocuk, yarın büyüyebilir ve sen inanmasan da karşına geçip senden hesap sorabilir. ben bu davayı duyup da bir daha bu tür eylemlere girişebilecek öğretmen olabileceğini sanmıyorum.

    öğretmenin sana ne yaptı amk, diyenler olabilir diye ;

    http://tinyurl.com/cuvl7yt
  • 80'li nesil yapmaya kalksa, hukuk sistemi çöker.

    o kadar diyeyim.
  • bahsedilen kişinin neşe kop denen disiplin manyağı olduğunu düşünüyorum.ya da aynı tezgahtan çıkmış bu öğretmen müsveddeleri.
hesabın var mı? giriş yap