• aklım başka yerlere gitti otel görüntüleri denilince. kusura bakma ekrem
  • türkiye'yi yönetenlerin tek umudu imamoğlu'nun önceden gazeteci küçükkaya ile görüştüğünün kanıtlanması. ne kadar zavallı ve komik duruma düştüklerini hiç fark etmiyorlar.. böyle devam...
  • elimizden başka türlüsü gelmiyor sizin otel görüntülerinizi ortaya koyarak sizi mahvedeceğiz... (edemediler kahkahalarla gülme efekti)

    yenilgiyi hazmedememenin uğultusu başka bir şey değil! hele ki i. m. gökçek yine şoparlığa vurduğu twitter paylaşımıyla alay konusu olmuştur. güldürmeyin yahu #herşeyçokgüzelolacak
  • nasıl başlık lan bu? sanki adamları yatakta basmışlar.

    t : aylar öncesinde yapılan görüşmenin trol medya tarafından saptırılması
  • insanların anlamadığı bir şey var galiba. ismail küçükkaya zaten görüştüğünü ve program hakkında bilgi verdiğini söylüyor. aynı şekilde binali yıldırım'ın danışmanlarıyla da görüşmüş kendisi ve içerik ve format hakkında bilgi vermiş.

    bu görüşme sanki gizli yapılmış gibi bir algı oluşturmak da ağır şerefsizlik. ayrıca programı izledik. ne vardı programda ? bence bir halt yoktu. kimsenin fikrinin değişeceğini de sanmıyorum.
  • umarım sn. erdoğan'ın 19 haziran 2019'u işaret etmesi görüntüleri bu değildir. şayet bunu işaret etti ise, durum vahim, fark ciddi anlamda açılmış demektir.

    (bkz: yazık)
  • ismail küçükkaya dün fox haber'deki açıklamasında zaten ekrem imamoğlu'nun basın açıklaması olduğunu ve bir 20 dakika onu beklediğini söylemişti. üstüne imamoğlu ile maksimum 2 3 cümle kurduğunu ama danışmanları ile konuştuğunu ve hatta fox'un son süreçteki tutumu ile ilgili bir tartışma yaşandığını o yüzden konunun uzadığını da söylemişti. büyük ihtimalle bu ordu havalimanı ile ilgili konu üzerinden fatih portakal ve kanalın tavrını konuştular. hal ve durum böyleyken imamoğlu ve küçükkaya 45 dakika görüştü demek çok doğru olmaz gibi. hem sanki sorular çok absürt ve beklenmez yerlerden gelmiş gibi bir algı da yanlış. her şey bir tarafa bu olayın tamamen imamoğlu'na yapılan puştluk olduğunu düşünüyorum. telefonda randevu alırken sizinle görüşüp sonra binali beyle görüşeceğim diye belirtmiş ismail küçükkaya. ama dün fox haber'de binali bey tarafını halletmiştim danışmanları ile görüşerek, en son imamoğlu cephesinden randevu aldım dedi. şahsi fikrim çok masum gelmeyen bir amatörlük var bu durumda. fox ekibi reyting mi kovalıyor anlamadım ama son süreçte değişik tripteler ciddi ciddi.
  • ee bundan bize ne? ne değişti hocam sen şimdi bu görüntüleri paylaşınca, kaybolan milyonlar yerine mi geldi? ekonomimi düzeldi ülkede? edit; su uyur, düşman uyumaz arkadaşlar.
  • kişisel verilerin korunması hakkında kanuna göre işlenen suçun, gazetelerde çarçaf çarşaf haber yapılması olayıdır.
    memleket memleket olsa, bunu yapanlar şimdi cayır cayır ifade veriyor olurdu.
hesabın var mı? giriş yap