• mit mensuplarının yorumlarıdır. baksanıza bir çoğunun isimleri bile türkçe. mit yine açık verdi. seni gidi mit.
  • yorumlar hdp'lilere mi aittir, yoksa troll'lerce mi dile getirilmiştir bilinmez. lâkin hangi siyasi çizgiye yakın olunursa olunsun, faşizmin söylemleri olduğunda kuşku bulunmayan yorumlardır. çünkü, "ölümlere sevinmek kalın kafalılara has bir iştir. onların kafalarından daha kalın yüzlerce kitap okumuş ve yaşam pratiğiyle ruhunu, zihnini aydınlığa teslim etmiş bireyler ölümlere sevinmek gibi ucuz hazları terkeder. düşmanını bile öldürürken sevinmez. bu mecburiyeti yaşatan dünya düzenini değiştirmek için kafa yorup mücadele eder."
  • genelleme yapmamak lazım. aramızda yaşıyorlar sonra akşam nefret kusuyorlar yanlış bir yaklaşım.

    ancak ne yazık ki bu konuda ters bir örnek veremeyeceğim. türklerin arasında yaşayıp, hatta sanırım chp tabanının olduğu bir semt bu, hepsine ırkçı diyen ve faşizmden bunaldığını söyleyerek hakaret eden ama oradan taşınmayan internet yorumcuları da vardır. genelleme yapmamak lazım ancak bu biraz akplilerin parayı bulunca kadıköy'de oturması gibi bir şey herhalde.
  • evet şimdi acı gerçeği açıklıyorum; hdp'nin aldığı oy olan %13'ün içerisindeki 6-7 puan tam olarak da bu yorumları yapan ırkçı terörist şerefsizlerden oluşmaktadır.
    geri kalan diğer yarısı da böyle ırkçı terörist pislikler ile aynı ortamda bulunmaktan gocunmayan bir başka güruhu temsil etmektedir. bunların bir kısmı dindar-muhafazakar, bir kısmı lümpen-liberal, bir diğer kısmı sosyalist-anarşist tayfa olabilmektedir, bu ırkçı-terörist pislik tayfa ile bir arada fotoğraf vermekten çekinmeyen bu kesimlerin ortak bir adı daha olacak ama tam çıkartamıyorum şimdi..
  • (bkz: gerçek hdp bu değil)

    tüydistanları kurulursa istanbul ve izmir'den sürülmeleri dileğiyle.
  • radikal gazetesi internet sitesinde de benzer yorumları görebilirsiniz.
  • kesin mit yapmıştır o yorumları.
  • kesin kontrgerilla yapmıştır. zaten mit'den haber alınmadan böyle şeyler yapılamaz. jitem demiş miydik?
hesabın var mı? giriş yap