• yaptıklarını henüz kimsenin bir cümleye sığdıramadığı, insan, mekan ve içeriğiyle fark yaratan yenilikçi bir girişimci merkezi.

    dünyada farklı ülkelerde 85 üzerinde fiziksel çalışma alanı, 13.000 üyesinin yarattığı kültürel çeşitliliğin zenginleştirdiği içeriğiyle topluma pozitif etkisi olsun isteyen girişimcilerin fikirlerini hayata geçirmek amacıyla danışmanlık sağlayan bir proje fabrikası. impact hub fellowship, unreasonable labs ve 1001istanbul çeşitli aşamalarda olan girişimleri hızlandıran programlarından bazıları.

    kısaca çevre ve toplum için çalışmaktan kaçmayan, farklı sektörlerde bilgi veya deneyime sahip, yaratıcı ve üretken insanların bir araya toplandığı global bir etki girişimciliği ekosisteminin istanbul’da yaşam bulmuş hali.

    websitesi
  • üyelik tabanlı olmasıyla benzerlerinden ayrılan, kolektif çalışma, üretim ve etkinlik merkezi.
  • sanayi mah metro durağına cok yakin ve girisimciler icin anlamli imkanlar saglayan nezih tatlı sempatik bir yer. sabancı uni destegiyle daha da dinamik hale gelmiştir
  • şu sıralar belirli sektörlerdeki problemleri ön plana çıkartarak bir yandan insanları bilinçlendirirken bir yandan bu problemleri çözen sosyal girişimleri ön plana çıkartan, etki odaklı girişim hub'ı.
  • yukarı da zaten ayrıntılarından oldukça güzel bahsedilmiş. ben de impact hub içinde çalışan biri olarak deneyimlerimi yazayım.

    öncelikle kurucuları ve ekibi genç olmakla beraber şeker gibi de insanlar :) bu önemli çünkü kendi ofisimizi ortak çalışma alanlarından birine taşıma fikrine karar verdikten sonra görüştüğümüz, iletişim kurduğumuz insanlar arasında en ilgili en cana yakın arkadaşlardı impact hub ekibi.

    sosyal etkiyi önemseyen, kolektif çalışmayı destekleyen bir ekibe sahipler, bu da bizim için önemli bir kriterdi.

    çalışma ortamı rahat, sessiz, yeri geldiğinde ise şen şakrak. sanayi metro istasyonuna yakın olduğu için ulaşımı da kolay. üye olmadan da burada yapılan bir çok etkinliğe katılabiliyorsunuz.

    şirketler, küçük ekipler ya da freelance çalışanlar için seçilebilecek en iyi alternatif mekanların başında geliyor. kocaman bir ofiste yıllarca boşuna durmuşuz ki sadece bir bilgisayar ile çalışabilen insanlar olarak.

    pandemi sürecinde de üyelerine mail atarak belirli süre kira almayan, sosyal açıdan olabildiğince adil olmaya çalışan bir merkezdir. bu yaptıkları davranışla da zaten kazandıkları gönlümüzü kaybetmemek üzere bir daha kazanmışlardır.
  • ıstanbul'da güzel bir lokasyonda faaliyet gösteren toplantı ve buluşma müessesesi.
hesabın var mı? giriş yap